|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Nie 31 Sty 2010, 22:16 Temat postu: |
|
|
Mi też najbardziej podoba się nr 3. I jestem w podobnej sytuacji, jak Ty Kornelia, ale jeszcze sie nie rozglądałam za ubraniami na poprawiny.
Sukienka podoba mi się, i jeśli zdjęcie oddaje sukienkę jak w realu, to jet piękna.
Mam tylko jedną "uwagę". Fioletowy jest o tyle trudnym kolorem, bo bardzo podkreśla wszelkie niedostatki cery. I ja zastanawiałabym się, czy to dobry wybór po całonocnym szaleństwie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nika87 kandydat

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 15:03 Temat postu: |
|
|
Nika, na cywilny i poprawiny możesz śmiało ubrać białą suknię. szczególnie jeśli jest krótka. ja bym ubrała. nawet mam upatrzonych kilka modeli w nadziei, że namówię mojego Jacka na osobny cywilny i kościelny
z tych, które wkleiłaś, najbardziej wpadła mi w oko ta pierwsza  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 18:05 Temat postu: |
|
|
Ja chce na poprawinach wystapic w bialej, krotkiej sukience
No chyba ze w miedzyczasie znajde cos co mnie po prostu powali na ziemie w innym kolorze - na razie takiej nie znalazlam
Z tych sukienek, ktore wrzucilas najbadziej mi sie podoba ta druga, ale bez tej falbany spod spodu  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 21:27 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na to,że ja chce byc na poprawinach w spodniach
Źle się czuję w sukienkach i spódnicach. Prawie zawsze nosze spodnie.
Na poprawiny wybiorę oczywiście eleganckie spodnie i do tego jakąś fajną/elegancką bluzkę.
Na razie nie mam co pokazać, bo dopiero kiełkuje w głowie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Czw 11 Lut 2010, 0:05 Temat postu: |
|
|
Nika87 wszystkie ładne
ewaq04 poprawiny są już mniej oficjalne więc myślę, że spodnie mogą być Ważne żeby było Ci wygodnie Myślę, że na poprawinach można się już spokojnie wyluzować  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwonaryki kandydat

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 12:42 Temat postu: |
|
|
My to nie zamierzamy wyprawać żadnych tam poprawin gdyż wcale nam to się nie opłaca .. A co do tematu .. powiem wam że jak moja koleżanka brała ślub cywilny to później dzień po ślubie wyprawiła na podwórku na wsi u swoich rodziców (gdzie kiedyś mieszkała )poprawiny zaprosiła jedynie najbliższą swoją rodzinę itp...a ubrać to każdy ubrał się elegancko i w miarę na luzie ona to na luzie była ubrana gdyż była obecnie w 2 miesiącu ciąży a nie pobrała się ze swoim narzeczonym ze względu na dziecko tylko z takiego powodu bo się kochali a dziecko było ich dodatkowym szczęściem i bawili się do białego rana przy muzyce puszczanej z kaset itp.. i przy grilu a pod wieczór zrobili sobie wielkie ognisko jak sama mi opowiadała to były na prawdę wspaniałe poprawiny które ona będzie pamiętać do końca życia najważniejsze jest to aby się bawić ... radować a nie stać jak kołki i tylko się obżerać  _________________ Synek 15.12.2004.r Córeczka 04.05.2011.r
Córeńka 20.05.2012.r .
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 12:51 Temat postu: |
|
|
o kurcze,,,a ja nawet jeszcze o tym nie myślałam... :/ ale pewnie kupie coś,co potem będzie na codzień tzn.
ewqa też mi się podoba pomysł spodni :)albo getry.. jestem za ...do tego jakaś tunika może..  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 15:45 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | A co powiecie na to,że ja chce byc na poprawinach w spodniach |
ewqa - moze trudno w to uwierzyc, ale na poprawinach wystapilam na tzw. "luzie" (jeansy i bialy top z odkrytymi plecami) Mialam naszykwana sukienke i szpilki, ale po calonocnych tancach nie bylam w stanie ubrac zadnych butow, bo lekko odbilam sobie stopy... Jedyne buty w jakich jako tako moglam chodzic, to biale baleriny do ktorych pasowaly jedynie jeansy Moral z tego taki, ze spokojnie mozesz isc w spodniach mniej lub bardziej eleganckich i nikomu nic do tego  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 5 Maj 2010, 17:12 Temat postu: |
|
|
Coni - w takim razie dżinsy bede mieć w zapasie
Pomyślalam o spodniach własnie z tego powodu, że po całonocnej zabawie bedę zmuszona założyć wygodne, acz niezbyt eleganckie buty. Poza tym łatwo nabijam sobie sińce i martwię sie, że po różnych wyskokach i hołubcach będę mieć poobijane nogi. A to sie ma nijak do sukienki  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|