|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2010, 23:35 Temat postu: |
|
|
| ruda87 napisał: | nie no, ale po coś w końcu się chyba wydaje kasę na te obrączki, grawer i te sprawy.... skoro dla kogoś nie jest to tak ważne, to po co się starać żeby były cudowne, idealne itp ? Jak leży w pudełku to i tak nie widać  |
Dobry argument. Jak będzie trzeba, pozwolę go sobie wykorzystać  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Pon 26 Kwi 2010, 6:40 Temat postu: |
|
|
mój D.tez początkowo marudził,że nie będzie nosił obrączki.do pracy nie może,bo pracuje fizycznie i po prostu w zakładzie jest zakaz.a bez sensu jest żeby do pracy nosił,w pracy zdejmował i po pracy znów zakładał.znając go to by ją zgubił.ale obiecał mi,że jak tylko będzie w domu to ją założy i oczywiście będzie ją cały czas nosił po pracy.musiałam troszkę pomarudzić i udało się...szkoda tylko,że w pracy nie może nosić .no ale trudno...nie można mieć wszystkiego..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pon 26 Kwi 2010, 7:01 Temat postu: |
|
|
Mój jak narazie na szczęście nic nie mardzi,że nie chce/nie może nosić,chociaż tak do końca biurowej pracy nie ma
Mam nadzieje,że szybko się przyzwyczai i bedzie nosił a jak nie to postrasze go argumentem,że skoro on nie nosi to ja też nie będe hehe a znając tego zazdrośnika to od razu mu by się zachciało nosić ale mam nadzieje,że nie bedzie takiej potrzeby,bo dla niego to też chyba ważne i nie byłoby mu miło gdybym ja nie nosiła,więc łatwo mu postawić się na moim miejscu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Pon 26 Kwi 2010, 7:30 Temat postu: |
|
|
hmm..gdyby mój D. jednak zmienił zdanie to tez go postraszę,że nie będę nosic obrączki.sukces gwarantowany  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 10:12 Temat postu: |
|
|
| straszna_dama napisał: | | ruda87 napisał: | nie no, ale po coś w końcu się chyba wydaje kasę na te obrączki, grawer i te sprawy.... skoro dla kogoś nie jest to tak ważne, to po co się starać żeby były cudowne, idealne itp ? Jak leży w pudełku to i tak nie widać  |
Dobry argument. Jak będzie trzeba, pozwolę go sobie wykorzystać  |
jestem niemal pewna, że nie będę musiała się w specjalnie silić na tego typu argumenty w swoim związku, ale jak trzeba będzie to wymyślę jeszcze z tysiąc Obrączka musi być ... wkońcu coś się zmienia, chociażby nazwa --> jest Mężuś  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sasetka maniak

|
Wysłany: Sro 28 Kwi 2010, 14:51 Temat postu: |
|
|
Misiu mój nosi obrączkę. Zdejmuje tylko jak pracuje w garażu, ale jak wraca myje ręce i zakłada obrączkę. Ja bez obrączki czuje się jak bez ręki. Mąż bardzo szanuje ten symbol. W pracy nie miał obowiązku zdejmowania i nosił. I tak wszyscy wiedzieli że jest żonaty _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sol gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Kwi 2010, 17:25 Temat postu: |
|
|
| TZ mówi że nie będzie nosił, ale znając życie to będzie nosił. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 28 Kwi 2010, 17:53 Temat postu: |
|
|
Mój Luby nie może się doczekać, kiedy załozy obrączkę Do pracy nie bedzie nosił, bo by sie zniszczyła, ale poza tym będzie I wcale nie musze go do tego namawiać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Sro 28 Kwi 2010, 18:17 Temat postu: |
|
|
Mój podobnie - też się cieszy z tej perspektywy:) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Wto 18 Maj 2010, 16:14 Temat postu: |
|
|
| Naprawde nie rozumiem mężczyzn którzy nie noszą obrączek.. Rozumiem,ze do pracy nie trzeba jej zakładac,tym bardziej jeśli moze się zniszczyc,ale na codzień czemu nie?? To nie jest zadna ujma,a wręcz powód do dumy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|