|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oli_a guru
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 11:36 Temat postu: Remiza w tych czasach ? |
|
|
Hej Dziewczyny
Jestem nowa, wiec moze istnieje gdzies juz taki temat a ja go przeoczylam.
Sluchajcie, zamierzamy zorganizowac nasze wesele w remizie na Podhalu. Co sadzicie o robieniu przyjec w remizie w tych czasach? Moza ktoras z Was ma jakies doswiadczenia albo propozycje?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
annn maniak
Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 11:49 Temat postu: |
|
|
To zależy jak w środku ta remiza wygląda, poza tym można zrobić piękne dekoracje i będzie super. Nikt nie powiedział że nie można w tych czasach zrobić wesela w remizie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pralinka guru
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 11:52 Temat postu: |
|
|
Jeśli jest czysta i schludna, to czemu nie? W remizach ( niektórych) przerażają mnie ławki zamiast krzeseł _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
say_yes guru
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 12:28 Temat postu: |
|
|
ja w zeszłym roku byłam w podobnej sali, bo nie była to remiza a wiejski dom kultury czy jakoś tak się nazywało dekoracji jakoś przesadnie dużo tam nie było, więc sala wyglądała średnio atrakcyjnie. Ale gdyby dodali jakieś na pewno byłoby dużo lepiej:) Pomimo wyglądu sali wesele było udane, a to było zasługą zespołu
A jeszcze rada, jeśli masz salę taką to zadbaj o dobrą kuchnię, bo tu też było średnio( pierwszy raz spotkałam się z naleśnikami po meksykańsku na weselu ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lamorela guru
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 12:37 Temat postu: |
|
|
Byłam w tym roku na weselu w remizie i byłoby wszystko na prawdę ok, bo była tak ozdobiona, że gdyby z zewnątrz nie było widać, że to remiza nie wiedziałabym o tym. Tylko pamiętaj, jeżeli oni chcą wcisnąć ci ławki protestuj! Na prawdę w sukienkach dla kobiet jest to mordęga wychodzenie bez zabicia się po drodze. _________________
http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
|
ewelinka89 moderator
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 12:40 Temat postu: |
|
|
W tej chwili jest tyle możliwości dekoracji, że nawet z remizy można zrobić piękną salę. O ile jest zadbana, ma np. normalne toalety itd. to myślę, że nie ma problemu.. Mnie osobiście przerażałaby samodzielna organizacja kucharek, kateringu czy czegoś osobno, ale wiadomo, każdy lubi co innego i o ile włoży się w to więcej serca każde rozwiązanie będzie korzystne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Pralinka guru
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 12:43 Temat postu: |
|
|
W przypadku ławek nawet nie ma się jak oprzeć
Potwierdzam słowa Ewelinki. Moja sala też do pięknych nie należała, ale trochę własnej pracy i przeistoczyła się w zupełnie inną salę. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
oli_a guru
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 18:14 Temat postu: |
|
|
Remiza jest w trakcie kolejnego remontu, mieli cos tam odmalowac czy jakos tam... takze chyba dbaja o nia, skoro systematycznie inwestuja pieniaze w poprawianie jej wygladu Nie no co Wy, zadne lawki nie wchodza w gre |
|
Powrót do góry |
|
|
WIDEOFILM moderator
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 19:15 Temat postu: |
|
|
Ostatnio daje się zauważyć duże zmiany na dobre w budynkach OSP.
Straże ochotnicze są na utrzymaniu samorządów lokalnych i łatwiej jest zdobyć środki na remonty i inowacje. Na Lubelszczyźnie także skorzystano ze środków unijnych. Tym samym zmienia się wygląd tych obiektów tak na zewnątrz jak i w środku. Ładny obiekt przyciągnie klienta.
A wesele w budynku OSP: jak najbardziej- jeżeli jest dobrze wyposażona kuchnia i te pomieszczenia towarzyszące to czego nie. Te wesela mają swój urok. Jak jest dobry gospodarz OSP- to jest wszystko dobrze. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
|
oli_a guru
|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 14:10 Temat postu: |
|
|
Niedlugo powinnam miec zdjecia, takze wkleje je na forum, zeby zapoznac sie z Wasza opinia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|