|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
veritas bywalec
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:05 Temat postu: Sesja ślubna podczas podróży poślubnej |
|
|
W dniu ślubu robimy sobie profesjonalną sesję w studio. Z pleneru u fotografa rezygnujemy. Wpadliśmy na szalony pomysł Dwa tygodnie po ślubie jedziemy w podróż poślubną na jedną z greckich wysp. Pakujemy suknie i smoking w walizkę, bierzemy aparat i statyw, i robimy sobie własną, szaloną, romantyczną sesję na luzie, tak jak sami chcemy. Wynajmiemy auto i będziemy jeździć w tych naszych strojach w poszukiwaniu najbardziej urokliwych miejsc
Czy któraś z Was zamierza robić sesje w plenerze podczas podróży poślubnej? Jeśli tak to jak zamierzacie to zorganizować? Czy szukacie fotografa na miejscu? Czy może macie jakieś inne pomysły? Myślę, że warto ten temat poruszyć bo jest to coraz popularniejsza opcja. _________________
Ostatnio zmieniony przez veritas dnia Czw 21 Cze 2012, 14:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
nheledore moderator
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:15 Temat postu: |
|
|
Acha. |
|
Powrót do góry |
|
|
magda87 maniak
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:17 Temat postu: |
|
|
A kto Wam będzie robił zdjęcia?
Samowyzwalacz? |
|
Powrót do góry |
|
|
veritas bywalec
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:30 Temat postu: |
|
|
Tak. Na spontana, a co tam. Czy ktoś miał podobne doświadczenia? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marga guru
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:32 Temat postu: |
|
|
Ja słyszałam o zdjęciach w podróży, ale robionych przez fotografa. Samowyzwalacz dobrych zdjęć Wam nie zrobi, ale zabawa może być fajna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serduszkox guru
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:34 Temat postu: |
|
|
Wszystko fajnie tylko czy dlatego żeby to napisać musiałaś zakładać nowy temat? _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
veritas bywalec
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:36 Temat postu: |
|
|
Przejrzałam wszystko i nie ma tematu o sesji w plenerze podczas podróży poślubnej. A myślę, że ostatnio jest to coraz popularniejsze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marga guru
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:43 Temat postu: |
|
|
Ale raczej nie takie samowyzwalaczem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serduszkox guru
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:46 Temat postu: |
|
|
Okej ,tylko zazwyczaj jak zakłada się jakiś temat to chce dowiedzieć się czegoś co mnie ciekawi,nurtuje, poznać opinię innych na dany temat,a u Ciebie widzę tylko opis co zamierzasz zrobić,gdzie jakieś pytania do tematu? Mamy Ci tylko przyklasnąć lub też skrytykować pomysł? W ten sposób za 3 strony tematu wypali się on i nie wniesie nic nowego Proponuję dodać jakieś konstruktywne pytania żeby wątek mógł się nieco rozwinąć a nie umrzeć śmiercią naturalną _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
annn maniak
Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Czw 21 Cze 2012, 13:47 Temat postu: |
|
|
Zdjęcia robione samowyzwalaczem nie będą takie naturalne jak pod okiem fotografa, za każdym razem jak będziecie musieli sprawdzać czy jesteście w odpowiedniej odległości od obiektywu, to odbiera "naturalne" ujęcia, mi się to nie podoba tak samo jak nie podobają mi się sesje w studiu, ale każdemu co innego się podoba, z drugiej strony jeżeli tak chcecie to zróbcie. ważne aby wam się to podobało
My potrzebujemy inspiracji na "randkę przedślubną " kamerowaną, którą mamy w pakiecie, jest gdzieś taki temat w którym mogłybyście mi doradzić w tej kwestii?.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|