Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Perfumy
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
racionale
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 17 Oct 2019, 17:20    Post subject: Perfumy Reply with quote

kupujecie w perfumeriach internetowych? Jakie macie namiary na takie i zaufane perfumerię?
Gzie kupujecie perfumy? Jakie macie swoje ulubione perfumerię oraz zapachy w nich?

Ja przyznam, że już trochę sprytu w temacie nabyłam i teraz głównie kupuję odpowiedniki perfum w wersji de luxe na edp24.pl/ http://www.edp24.pl/ i mam i tanie perfumy i trwały zapach.

Przykładowo moje ulubione to Panthera odpowiednik już nieprodukowanej Szarej Pumy, czy Gushi Flower czy Eternity od Calvina Kleina pod numerkiem Pa 151
Back to top
View user's profile Send private message
johnston.hildegard
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 23 Oct 2019, 7:42    Post subject: Reply with quote

Ja kupuję tylko w sprawdzonych drogeriach, gdzie mam gwarancję oryginalności produktu. Używam zawsze delikatnych, kwiatowych zapachów.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 24 Nov 2020, 22:41    Post subject: Reply with quote

Mi najbardziej odpowiadają aromaty kwiatowo- przyprawowe, takie jakie dominują np, w perfumach Calvin Klein Eternity , które są charakterystyczne ale jednocześnie lekkie. Kupuję wyłącznie oryginalne, ponieważ zamienniki miałam okazję wypróbować i niestety trwałość zapachu trochę zawiodła.
Back to top
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 8 Dec 2020, 12:32    Post subject: Reply with quote

Ja jestem fanką Versace. Wiadomo jednak, że te perfumy do najtańszych nie należą. Ja zawsze zamawiam perfumy (i nie tylko) przez ceneo https://www.ceneo.pl/Perfumy_i_wody_damskie/p:Versace.htm . Tu wybór jest największy, poza tym można porównać sobie oferty w różnych sklepach. Teraz jest dużo promocji, więc warto śledzić oferty uśmiech
Back to top
ynos89
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 18 Jan 2021, 9:33    Post subject: Reply with quote

Tak kupuję perfumy w drogeriach internetowych. Powiem więcej, ostatnio zakupiłem w ten sposób prezent dla mojej narzeczonej. Moja ukochana bardzo lubi zapachy jednej marki, a konkretnej rzecz ujmując to tej https://www.ezebra.pl/pl/producers/christian-dior-1401355120.html firmy. Właśnie na święta postanowiłem sprezentować jej takie perfumy. Okazało się, to być dobrą decyzją. Jeżeli także szukacie zapachów, czy to dla siebie, czy na prezent, to warto tam zerknąć! Muszę wam dopowiedzieć, że jest tam z czego wybrać.
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 19 Jan 2021, 13:51    Post subject: Reply with quote

Jakiś czas temu u koleżanki wyczułam piękną perfumę, okazało się, że kupiła ją w promocji na stronie https://odlewkiperfum.pl/ od razu zamówiłam sobie taką samą. Jestem bardzo zadowolona, że udało mi się akurat wtedy być u niej i dostać link do takiej fajnej strony z zapachami dla kobiet i dla mężczyzn.
Back to top
Tyśka_4
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 12 Feb 2021, 15:38    Post subject: Reply with quote

Mam pytanie do przyszłych panien młodych czy na ten wyjątkowy dzień kupujecie sobie jakieś perfumy markowe, czy raczej korzystacie z tych zapachów, które znacie i używacie na co dzień? Taka błacha rzecz ale jako świadkowa odpowiedziałam, że nie ale może rzeczywiście warto kupić jakąś trzydziestke tak żeby też można było ją schować i zabrać ze sobą. Czy raczej większość o tym nie myśli i totalnie schodzi to na drugi plan?
Back to top
tomekpl
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 26 Mar 2021, 12:54    Post subject: Reply with quote

Ja ostatnio zrobiłem fajny prezent dla swojej dziewczyny. Oprócz wspaniałych perfum, zakupiłem Voucher prezentowy ze strony GoldenGift.pl. Moja dziewczyna była wniebowzięta i bardzo zadowolona z prezentu.
Back to top
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 16 Apr 2021, 13:17    Post subject: Reply with quote

Ja najczęściej zamawiam perfumy przez internet. Mam już "swoje" zapachy, więc nie ma ryzyka, że kupię coś, co mi się nie podoba. Zawsze kosmetyki czy perfumy kupuję przez ceneo www.ceneo.pl/Perfumy_i_wody_damskie/p:Chloe.htm . Tam można znaleźć produkty w najniższych cenach. Zawsze warto porównać oferty bo ceny w różnych sklepach czasem naprawdę bardzo się różnią. Ja nie lubię przepłacać, dlatego sprawdzam za każdym razem gdzie jest najtaniej uśmiech
Back to top
olgaolga
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 16 Apr 2021, 15:55    Post subject: Reply with quote

Jestem zakochana w arabskich perfumach i chciałabym się zapytać czy zamawiał już ktoś coś w perfumerii zapach-orientu.pl ? Widziałam fajne perfumy orientalne w niskich cenach
https://www.zapach-orientu.pl/perfumy-damskie-c-1.html/s=29 ale boję się tak w ciemno. Czy jest ktoś kto mógłby się wypowiedzieć o tym sklepie? Czy warto i jak stoją z perfumami, bo ceny są naprawdę świetne i asortyment ogromny.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce