|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sadziunia początkujący

|
Posted: Thu 20 Oct 2011, 14:20 Post subject: LIMUZYNY oferta |
|
|
| Usunięta reklama. |
|
| Back to top |
|
 |
fogone początkujący

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 13:34 Post subject: |
|
|
| Usunięta reklama. |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 14:14 Post subject: |
|
|
A to limuzyna jest, tak? Ośmieszasz się tymi postami, fogone. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
fogone początkujący

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 14:26 Post subject: |
|
|
| prędzej ty siebie. Widać za młody jesteś by wiedzieć czym dla ciebie biały rupieć był dla ludzi jeszcze naście lat temu. Myślę też, że jesteś małoobiektywny. Jedni lubia nowe cacka pachnące plastikiem, inni starsze klimatyczne auta pachnące duszą. Powinieneś się bardziej zdystansować. |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 14:33 Post subject: |
|
|
Bardzo lubię stare limuzyny, ale Fiat 125p nią nie jest. Generalnie to świetne auto, jednak za najlepszych czasów nie był uważany za limuzynę, więc nachalne wciskanie go wszędzie nie ma sensu. I nie lubię nadinterpretacji, bo ani nie jestem młody, ani nie jestem fanem plastikowych nowych samochodów, ani nie jestem On . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 14:35 Post subject: |
|
|
Fiat 125 p. nigdy nie był klasyfikowany jako limuzyna, znawco motoryzacji i historii. Na tym forum klientów nie znajdziesz, bo tu nie ma idiotek, które zainteresują się takim spamem. Marga jest KOBIETĄ, ale skąd może to wiedzieć ktoś kto zarejestrował się tu parę chwil temu, tylko po to żeby zaśmiecać nasze forum swoją "limuzyną" _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 20:54 Post subject: |
|
|
Limuzyna to raczej nie jest, ale fakt, swój klimat może mieć. Koło mnie na postoju taksówek zawsze stoi starszy pan fiatem.. Klientów ma.
Dla mnie to żadna atrakcja, jak miałam kilka latek mieliśmy fiata więc raczej typowałabym w coś starszego. No ale to i tak nie miejsce na reklamę  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 21:02 Post subject: |
|
|
| Pralinka wrote: | | Marga jest KOBIETĄ, ale skąd może to wiedzieć ktoś kto zarejestrował się tu parę chwil temu, tylko po to żeby zaśmiecać nasze forum swoją "limuzyną" |
Nie trzeba tu siedzieć sto lat, wystarczy być lekko ogarniętym- nick kończący się na literkę "a" powinien powiedzieć co nieco o użytkowniku
Ale jesteśmy wiedźmy   |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 21:17 Post subject: |
|
|
Nie jesteśmy wiedzmy, tylko wymiatamy trolle z forum _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Tue 15 Nov 2011, 22:19 Post subject: |
|
|
Troll trollem, ja po prostu alergicznie reaguję na cwaniactwo... A takie - "chyba ty" i "musisz być bardzo młody", itede, to już mnie osłabiają na maxa. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce