Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zuchwała kandydat
|
Wysłany: Pią 25 Lut 2011, 13:04 Temat postu: ,,Restauracja Legenda''w Szczawnie Zdr. urocza chatka jaki wystrój? |
|
|
Witam,
potrzebuje pomocy załączam link do mojej restauracji w której odbędzie się wesele ale kompletnie nie podoba mi się wystrój sali podczas wesele...
Myślę o jakiś minimalnym przystrojeniu sali bez balonów zbędnych przystrojeniach itp itd.
Zaznaczam że jestem nowa więc jeżeli piszę nie w tym dziale to bardzo przepraszam
http://www.restauracja-legenda.pl/?page_id=309 |
|
Powrót do góry |
|
|
(=KaLinka=) maniak
|
Wysłany: Pią 25 Lut 2011, 17:48 Temat postu: |
|
|
zuchwała jad dla mnie sala jest bardzo kameralna i urocza ten " ciemny " wystrój dodaje jej klimatu. jak dla mnie rewelacja nie ma co niepotrzebnie zaśmiecać sali. balony to przeżytek - już niemodny - choć dalej stosujący. jeśli Ci się wystrój nie podoba to może ożyw go żywymi kwiatami w wysokich wazonach bądz stojakach ? jakieś drzewka kryształowe, znajdziesz na necie o co mi chodzi, bądż śliczniutkie podgrzewacze pływające na wodzie w fikuśnych szklanych misach porozstawiane wszędzie ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sandra88 guru
|
Wysłany: Sob 26 Lut 2011, 15:20 Temat postu: |
|
|
mi tez się wydaje ze do tej sali w ogóle nie pasują balony też bym pomyślała tak o żywych kwiatach albo o czymś w tym stylu żeby trochę rozjaśnić sale
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
zuchwała kandydat
|
Wysłany: Nie 27 Lut 2011, 14:53 Temat postu: |
|
|
Dziękuje za odpowiedzi,
szukam właśnie czegoś delikatnego... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Azadi guru
|
Wysłany: Nie 27 Lut 2011, 21:21 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie sala jest śliczna, ale jeśli chcesz dekoracji to... oczyma duszy swojej zobaczyłam owinięte wokół filarów jasne wstęgi z naturalnymi kwiatami wzdłuż świeczniki też są śliczne _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
zuchwała kandydat
|
Wysłany: Pon 28 Lut 2011, 11:53 Temat postu: |
|
|
Dziękuje za porady...
Problem polega na tym że chatka jest urocza ale niestety właściciele dekorują sale a wtedy wygląda komicznie wszędzie białe przescieradła i mnóstwo kwiatów!
Jak dla mnie to niestety ale wygląda to tragicznie a i chatka traci swój urok... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
DomWeselny_com_pl kandydat
|
Wysłany: Pią 4 Mar 2011, 13:00 Temat postu: |
|
|
A nie możesz ustalić z właścicielami żeby nie dekorowali sali na własną ręke? Tak będzie lepiej i wygodneij dla Ciebie. Jeżeli chcesz to przystroisz ją we własnym guście,sprawa jest prosta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|