|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deina guru
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 11:13 Temat postu: Najbardziej na świecie denerwuje mnie... |
|
|
Jestem dziś w nastroju kontestacyjnym i podminowanym, czego efektem jest ten wątek, duchowy spadkobierca treści "pomarudźmy sobie" i formy "nie mogę żyć bez".
To, co działa Wam na nerwy, denerwuje, irytuje, od czego zaczynają Wam drżeć ręce ze złości i zęby same się zaciskają. Zjawiska, rzeczy, ludzie, zdarzenia...
Nie cierpię:
- smrodu w autobusach i ludzi, którzy uważają, że mycie się i pranie odzieży to zło konieczne;
- wszechobecnych zdrobnień;
- tych, którzy uwielbiają wymagać od innych, za to w ogóle nie wymagają od siebie;
- nowomowy internetowej we wszystkich jej formach, w tym usprawiedliwiania własnych błędów dysleksją, dysortografią i innymi dys;
- ciepłego piwa;
- płytoteki sąsiada z góry, którą znam doskonale, ponieważ ma zwyczaj ją puszczać na okrągło i na cały regulator;
- tzw. chowanych bezstresowo dzieci.
Jakoś mi lepiej;) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
|
metka moderator
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 11:30 Temat postu: |
|
|
nie wiem, czy mi ulży po napisaniu tych kilku słów, ale co tam
kłamstwa - nie jestem w stanie przejść nad tym do porządku dziennego. Wolę najgorszą prawdę, ale nie kłamstwo.
dwulicowości, obłudy - mam alergię na takie osoby, zachowanie. Trzymam się od takich osób z daleka.
wampirów energetycznych - osoby, które swoją postawą i zachowaniem potrafią wyssać z Ciebie wszelkie możliwe dawki energii, soki i chęć do życia.
a tak z chwili obecnej - tęsknoty... wciąż i wciąż narastającej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
KiSe guru
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 12:00 Temat postu: |
|
|
1. moja teściowa
2. mówienia : a bo zawsze jest tak jak ty chcesz
3. cwaniaków
4. ludzka głupota _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 14:19 Temat postu: |
|
|
najbardziej nie lubie:
- wtrącania się w moje sprawy ludzi, którzy nie mają nic do gadania i których nigdy o zdanie nawet nie zapytałam;
- autobusów (już olać smród, ja mam chorobę lokomocyjną) i statków;
- dwulicowości
- nieodpowiedzialnosci i niesłowności
- zdrobnień wszystkiego, co się nasunie na myśl "torebeczka", "klameczka", "rączka" itp;
- wątróbki;
- kaszanki;
póki co to chyba tyle _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ania123 uzależniony
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 16:57 Temat postu: |
|
|
no to teraz ja:
mjjjjjjjjjj
Ostatnio zmieniony przez ania123 dnia Pią 22 Paź 2010, 21:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
agusia_89_19 kandydat
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 17:56 Temat postu: |
|
|
a ja nie lubie być porównywana z innymi
nienawidzę gdy ktoś uważa się za kogoś lepszego
ściemniania
i nie lubię "pustych" ludzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dorotam guru
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 17:58 Temat postu: |
|
|
skleroza i pakowanie zapomniałam zabrać kabla do aparatu z Polski i ładowarki do telefonu
nawet zdjęć nie mam jak zgrać teraz ;( _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
metka moderator
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 18:03 Temat postu: |
|
|
dorotam napisał: | skleroza i pakowanie zapomniałam zabrać kabla do aparatu z Polski i ładowarki do telefonu
nawet zdjęć nie mam jak zgrać teraz ;( |
poszukaj na Amazonie, kable zawsze można dokupić _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
marta_ges moderator
|
Wysłany: Pią 2 Lip 2010, 18:15 Temat postu: |
|
|
-babcia i chrzestna mojego męża
-śmierdzący ludzie a autobusie i sklepach (dziś wąchałam jajka w sklepie myśląc, że są zepsute, a to baba stojąca obok tak capiła ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lady_S. guru
|
Wysłany: Sob 3 Lip 2010, 9:01 Temat postu: |
|
|
-dziewczyny mojego brata (zawsze mnie obserwuje)
-zimy i mrozów
-tramwajów,autobusów i śmierdzących w nich ludzi
-jak co sobotę muszę sprzątać caluteńki dom,a mama nic nie robi wtedy ;]
-brata mojego K. który mnie wkurza,wkurza i jeszcze raz wkurza..
póki co tyle... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|