|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malutka239 kandydat
|
Wysłany: Pon 13 Sty 2014, 19:01 Temat postu: Podróż poślubna - Teneryfa |
|
|
Był ktoś z was na wyspie Teneryfa? Zamierzam się tam wybrać ze swoim przyszłym mężem w podróż poślubną. Póki co mamy upatrzony hotel Barcelo Santiago. Czy ktoś mi może napisać jakieś opinie na temat tego lub innego hotelu? Polecacie coś? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lonia początkujący
|
Wysłany: Sro 5 Mar 2014, 13:06 Temat postu: |
|
|
Ja byłam kilka lat temu. Jako, że nie mam nie wiadomo jakiego porównania z innymi miejscami na świecie, to mogę nie być do końca obiektywna, ale dla mnie było super! Generalnie musisz wiedzieć, że północ jest prawie cały dzień zachmurzona, zaś południe słoneczne. Poza tym jest kilka ciekawych rzeczy do oglądnięcia, ale o tym możesz znaleźć w sieci, nie będę się rozpisywała. Ja ogólnie mogę polecić |
|
Powrót do góry |
|
|
ewelinka89 moderator
|
Wysłany: Sro 5 Mar 2014, 13:39 Temat postu: |
|
|
Holidaycheck i milion innych stron z opiniami.. Naprawdę, jest to najdziwniejsze miejsce na znalezienie obiektywnych opinii. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Cavessa początkujący
|
Wysłany: Pon 17 Mar 2014, 12:41 Temat postu: |
|
|
Wyspa jak wyspa. Szczerze powiedziawszy, podróż poślubna jest tak specyficzna, że zawsze Ci się podobało - czy to Teneryfa, Kreta czy inne miejsce na Ziemi. |
|
Powrót do góry |
|
|
żonka początkujący
|
Wysłany: Czw 20 Mar 2014, 22:21 Temat postu: |
|
|
Cavessa napisał: | Wyspa jak wyspa. Szczerze powiedziawszy, podróż poślubna jest tak specyficzna, że zawsze Ci się podobało - czy to Teneryfa, Kreta czy inne miejsce na Ziemi. |
Ja szczerze powiedziawszy nie zgodzę się z tym. Jeśli wyjazd będzie źle zorganizowany - czy z własnej winy czy zawali biuro podróży, hotel czy jeszcze coś innego to może to popsuć wyjazd nawet najbardziej pogodnym, szczęśliwym i zakochanym ludziom. Ja miałam słabe wakacje na przykład w polskich górach, kiedy okazało się (już po przybyciu na miejsce) że w hotelu zepsuła się winda, a my pokój na... 4 piętrze, zero balkonów, tarasów etc. jak chcieliśmy wyjść zapalić to na dół, nie zliczę ile schodów... Nie wspomnę już o kelnerze, jaki obsługiwał nas w hotelowej restauracji, bo tak nieprzyjemnego człowieka jeszcze nie widziałam nigdy i co najlepsze, w ogóle nie krył tego jest jest bardzo negatywnie nastawiony do większości gości.. Fakt faktem po wyjściu z hotelu od razu poprawiał się nam humor i było super, ale miny mieliśmy nietęgie za każdym razem jak stawaliśmy przed jego drzwiami... |
|
Powrót do góry |
|
|
sysunia789 kandydat
|
Wysłany: Pią 4 Kwi 2014, 20:28 Temat postu: |
|
|
Fajne miejsce mi się podoba i sama bym chciała polecieć tam _________________ magicznachwila.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
amelkaa uzależniony
|
Wysłany: Sro 14 Maj 2014, 8:26 Temat postu: |
|
|
zazdroszcze:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Ladybird15 kandydat
|
Wysłany: Sob 24 Maj 2014, 17:22 Temat postu: |
|
|
Byłam na Teneryfie i gorąco polecam! Jest wiele miejsc do zwiedzania Zarówno tych romantycznych (polecam miejscowość Masca, można poczuć się jak w Ameryce Południowej, po prostu cudownie!), jak i bardziej rozrywkowych (Los Cristianos). Oprócz tego cudowna woda, czarny piasek i gurujący nad tym wszystkim wulkan El Teide
Z tego, co dla mnie było interesujące to park ze zwierzątkami (http://www.loroparque.com/, gdzie można zobaczyć orki ) oraz smocze drzewo w głębi lądu. A jak sie jedzie nad wulkan to widoki są jak z kanonu kolorado!! _________________ Miłość jest najważniejszą wartością w życiu! |
|
Powrót do góry |
|
|
farsa86 początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
judytkaxx kandydat
|
Wysłany: Wto 29 Lip 2014, 12:28 Temat postu: |
|
|
Na taką podróż warto zabrać takie gadżety jak na tej stronce reklama.ruda_wiewiórka które zawsze dodają pikanterii i jeszcze bardziej rozpalą wasze zmysły. A tak poważnie to bardzo fajną bieliznę tam mają i z bardzo dobrych materiałów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|