Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wiesia19 kandydat
|
Wysłany: Nie 10 Maj 2009, 19:52 Temat postu: Programy telewizyjne o modzie slubnej |
|
|
czesc wszystkim,
czy ogladacie jakies tv rogramy tematyczne o slubie? jesli taki, to czy ktorys jest warty uwagi? Chce zaprojektowac wlasna suknie slubna i potrzebuje inspitacji. Na razie zakopalam sie w prasie i internecie. Ktos wspomnial mi ostatnio o Wedding TV, czy ktos z was to oglada?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Madeleine Eve moderator
|
Wysłany: Nie 10 Maj 2009, 21:36 Temat postu: |
|
|
Ja nie ogladam zadnych programow, ani czasopism- moze dziewczyny beda bardziej pomocne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pon 11 Maj 2009, 9:48 Temat postu: |
|
|
ja oglądam Wedding TV rano lecą tam pokazy sukin ślubnych, ale nie wiem o której godzinie, bo rzadka na to trafiam. wczoraj wieczorem był program o tym jak wybrać idealną dla naszej figury suknię ślubną. ja najczęściej oglądam "Bridezzillas" i "Ślub za wszelką cenę" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Castia maniak
|
Wysłany: Pon 11 Maj 2009, 9:55 Temat postu: |
|
|
gdybym miała to bym oglądała... ale niestety _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
KathyLaPoz maniak
|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 8:10 Temat postu: |
|
|
Oświeżam! Co jakiś czas oglądam na Wedding TV "Nasz wielki dzień" (ale stara seria leci, czekam na zmiany w ramówce), lubię też "I żyli długo i szczęśliwie...", bo pary z mojego miasta pokazują, ale trzeba mieć dużo czasu na ten program. Hmmm... jeszcze chyba na TLC leci "Salon sukien ślubnych" (wolę amerykański tytuł: "Say Yes To The Dress") i ostatnio widziałam tam (powtórkę) rodzimego programu - tytuł mi wyleciał - , opartego na amerykańskim scenariuszu: Pan Młody organizuje wesele w ciągu 2 tygodni za 40tys. zł, bez wiedzy Panny Młodej.
Na nerwy działają mi "Bridezillas" i "Supernovi". _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martylda maniak
|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 8:28 Temat postu: |
|
|
KathyLaPoz napisał: | jeszcze chyba na TLC leci "Salon sukien ślubnych" (wolę amerykański tytuł: "Say Yes To The Dress") i ostatnio widziałam tam (powtórkę) rodzimego programu - tytuł mi wyleciał - , opartego na amerykańskim scenariuszu: Pan Młody organizuje wesele w ciągu 2 tygodni za 40tys. zł, bez wiedzy Panny Młodej.
. |
"Nie mów pannie młodej" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
KathyLaPoz maniak
|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 8:42 Temat postu: |
|
|
Martylda Dzięki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Natik uzależniony
|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 18:47 Temat postu: |
|
|
A kiedy leci Salon sukien ślubnych ? Kiedyś puszczali rano od 6 dwa odcinki więc oglądałam jak do pracy się zbierałam _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
|
|
Powrót do góry |
|
|
KathyLaPoz maniak
|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 18:49 Temat postu: |
|
|
Natik napisał: | A kiedy leci Salon sukien ślubnych ? Kiedyś puszczali rano od 6 dwa odcinki więc oglądałam jak do pracy się zbierałam |
Też widziałam rano. Jak kiedyś trafię, to napiszę. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Freya gaduła
|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 18:59 Temat postu: |
|
|
Też kiedyś dzienie oglądałam Salon sukien ślubnych ale ciągle powtarzali odcinki więc zaprzestałam. Teraz chętnie do tego wrócę
na stronie cyfry + znalazłam informację, że salon leci jutro o 5:30, w pon o 5:30 i 14 (podejrzewam, że wciągu całego tygodnia godziny emisji będą takie same). _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|