|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asia_krakow początkujący

|
Wysłany: Pią 27 Mar 2009, 12:22 Temat postu: sukienka na wesele |
|
|
Zastanawiam się nad kupnem tej niebieskiej sukienki na poprawiny, nie wiem tylko czy niebieski kolor będzie dobry?
co o niej sądzicie? www.rafalkowalski.com.pl znajduje się w kolekcji wiosna-lato 2009 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rita131 bywalec

|
Wysłany: Pią 27 Mar 2009, 13:00 Temat postu: |
|
|
Co do samej sukienki, to ładna, ale trochę nie w moim guście. A jeśli chodzi o kolor to myślę, że to nie istotne czy jest niebieska czy inna. Ważne abyś w niej pięknie wyglądała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zabka20sc maniak

|
Wysłany: Pią 27 Mar 2009, 15:22 Temat postu: |
|
|
ladna ta sukieneczka, ale osobiscie bym chyba takiej nie zalozyla.
a kolor jak tobie sie podoba i pasuje do ciebie to dlaczego nie, napewno bedziesz ladnie wygladac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Butik Luisa kandydat

|
Wysłany: Pon 21 Lis 2022, 11:12 Temat postu: |
|
|
Szukając w takim razie pięknych propozycji w zakresie spódnic i sukienek, spodni, czy obuwia to chcielibyśmy zaprosić do zapoznania się z ofertą naszego butiku Luisa w których będziecie mogli znaleźć takie marki, jak Luisa Cerano, Baldinini, Cambio itd na naszej stronie https://luisacerano-bydgoszcz.pl/ są dokładniejsze propozycje, możliwość zakupu i wsparcie naszej profesjonalnej stylistki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki gaduła

|
Wysłany: Sro 25 Sty 2023, 2:21 Temat postu: |
|
|
W kwietniu mam wesele przyjaciółki, na którym będę świadkową i szukam kreacji idealnej. Jestem osobą plus size i wymarzyłam sobie wystąpić w spodniach i luźnej tunice w dużym rozmiarze. Wiecie, gdzie można taką zakupić? W Moda plus size, XXXXL, dla puszystych - Sklep Magmara, na ich stronie internetowej: https://magmara.pl/ widziałam już kilka ciekawych egzemplarzy, ale chętnie się jeszcze rozejrzę.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julka13 początkujący

|
Wysłany: Pon 27 Lut 2023, 8:41 Temat postu: |
|
|
Niebieska sukienka na poprawiny to świetny wybór na tę okazję. Jeśli chodzi o buty, polecam szpilki w kolorze nude lub srebrne, aby nie rywalizować z kolorystyką sukienki. Alternatywnie, możesz rozważyć buty w kolorze beżowym lub cielistym, aby stworzyć jednolitą i elegancką stylizację. Co do torebki, lepiej postawić na prostotę i minimalizm. Wybierz jednokolorową torebkę w kolorze dopasowanym do butów lub sukienki, która będzie idealnie pasować do reszty stroju _________________ Ubrania z jedwabiu są zazwyczaj miękkie, lekkie i oddychające, dzięki czemu są doskonałe na ciepłe dni. Jedwab jest również bardzo trwały i wytrzymały, a jego wygląd i faktura są bardzo eleganckie i stylowe... https://lovlisilk.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|