Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

A kto z Was nie będzie mieć podróży poślubnej?
Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maga
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 23 Mar 2009, 12:43    Post subject: A kto z Was nie będzie mieć podróży poślubnej? Reply with quote

Każdy piszę że jedzie gdzieś tam... a ja nigdzie nie jadę smutny
Wogóle to myślałam że podróże poślubne to tylko w filmach. Po ślubie to ja będę się przeprowadzać do męża a wiadomo że coś zawsze trzeba kupić i nie będzie lekko po ślubie bo i z kasą będzie cieńko- nie licze na wiecej niż 3 tyz zł jakie dostaniemy jako prezenty.
Czy ktoś prócz mnie nie ma podróży ?
Back to top
View user's profile Send private message
Botica
maniak
maniak

PostPosted: Mon 23 Mar 2009, 14:14    Post subject: Reply with quote

My nie będziemy mieli podróży poslubnej...przynajmniej narazie. Może na pierwszą rocznicę ślubu...Kto wie.
Dla nas w tym momencie najważniejsze jest to by skończyć budowę domu, a o podróżach pomyślimy później.

Back to top
eedytka
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 23 Mar 2009, 16:03    Post subject: Reply with quote

moja podróż poślubna będzie również polegać na przeprowadce a zaraz po ślubie będę odrabiać praktyki :/ ale to i tak nic nie zmienia bo niemielibyśmy podróży poslubnej ze względu na koszty

Back to top
ta_z_szafy
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 23 Mar 2009, 16:34    Post subject: Reply with quote

my też nigdzie nie jedziemy, a przynajmniej zaraz po ślubie, może latem (pół roku później) jeśli po uregulowaniu wszystkich wydatków coś zostanie to na parę dni się gdzieś wyskoczy, ale to będzie spontaniczne (planowane miesiąc wcześniej)
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 23 Mar 2009, 18:15    Post subject: Reply with quote

My również nie będziemy mieć podróży poślubnej. Nie przysługuje mi urlop w październiku. Za to pojedziemy w podróż przedślubną. W lipcu jedziemy ze znajomymi w góry. Z jednej strony żal mi trochę tych pieniążków na ten wyjazd, ale z drugiej strony raz w roku można sobie pozwolić na drobne szaleństwo;)

Nie przejmujcie się tą modą na podróże poślubne. Nie ma takiego wymogu.Wiadomo przeciez, że nie każdemu finanse na to pozwalają albo są też inne względy wykluczające taką wyprawę.

Back to top
japcio_80
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 23 Mar 2009, 21:12    Post subject: Reply with quote

Nasza podróż poślubna to po prostu nasze coroczne wakacje uśmiech Zawsze gdzieś jeździmy. A teraz tylko połączymy przyjemne z pożytecznym uśmiech
Back to top
agbar
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 24 Mar 2009, 16:22    Post subject: Reply with quote

japcio_80 Ale krótka będzie ta Twoja podróż poślubna. Przecież na 1 września musisz wrócić. No chyba, że masz wyrozumiałą dyrekcjęoczko

Back to top
japcio_80
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 24 Mar 2009, 17:03    Post subject: Reply with quote

agbar Podróż potrwa tydzień uśmiech Dyrekcja? Bardzo wyrozumiała uśmiech Urlop bezpłatny biorę smutny
Back to top
ola89
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 25 Mar 2009, 9:47    Post subject: Reply with quote

My jeszcze myślimy. Ja też po ślubie będę się przeprowadzała. Jednak mamy nadzieję, że uda nam się wyskoczyć na 2-3 dni ;]

Back to top
MissIndependent
moderator
moderator

PostPosted: Wed 25 Mar 2009, 12:11    Post subject: Reply with quote

nam by się na pewno udało wyskoczyć gdzies na 2-3 dni, ale mi się marzy ok.2tyg w ciepłych krajach.... tak było ustalone, zanim nie podjęliśmy decyzji, ze urządzamy wesele Rolling Eyes teraz jedyny ratunek w rodzicach. ale jeśli nie pojedziemy to się nie zdziwię. teściowa raczej nie będzie skora do sprezentowania nam takiej podróży.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
Page 1 of 11

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce