Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Botica maniak
|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 20:20 Temat postu: W czym na poprawiny??? |
|
|
Właśnie zaczełam poszukiwania sukienki na poprawiny...i jestem w krpoce.
Sama nie wiem czego szukać Nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu na drugi dzień wesela Nie wiem czy to powinna być długa sukienka czy krótka...Jaki kolor?
Może podsuniecie mi jakieś pomysły dziewczyny?
W czym Wy się wybieracie na drugi dzień swojego wesela? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Angunn gaduła
|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 21:40 Temat postu: |
|
|
Hmm, ja tez niedawno o tym myślałam. czekam jeszcze na typowo letnie kolekcje w sklepach, myślę, że może to być jakaś zwiewna sukienka w stylu koktajlowym, najlepiej do wysokości kolana. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sony85 maniak
|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 22:18 Temat postu: |
|
|
...ja tez myśle ze najlepiej taka do kolana..nie długa...no i jak komu pasuje ..to tez zalezy czy poprawiny tez na sali czy tak kameralnie gril czy cus.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Botica maniak
|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 22:30 Temat postu: |
|
|
Poprawiny na sali w takim samym gronie jak pierwszy dzień.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sony85 maniak
|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 22:41 Temat postu: |
|
|
.....ja bym planowała jakąs fajną do kolan ..mogłaby byc nawet kremowa...albo biała
..ewentualnie inny pasujacy do mnie kolor..
..wszystko zalezy od gustu....ale to ogolnie mniejszy problem bo mozna kupic taka sukienke w sklepach a jak jeszcze w lecie to fajnie..gorzej zimą.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
eedytka bywalec
|
Wysłany: Czw 19 Mar 2009, 11:37 Temat postu: |
|
|
hmm My nie robimy poprawin tylko najbliższą rodzinę zapraszamy na takie spotkanie rodzinne w domu... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
eedytka bywalec
|
Wysłany: Czw 19 Mar 2009, 11:48 Temat postu: |
|
|
eedytka napisał: | hmm My nie robimy poprawin tylko najbliższą rodzinę zapraszamy na takie spotkanie rodzinne w domu... |
Ale jeśli chodzi o sukienkę to wydaje się mi że powinna być do kolan , a co do jej koloru powinna pasować do Ciebie . Bo chodzi o to żebys się dobrze w niej czuła i super wyglądała a przecież i tak każdy będzie wiedział ze to Ty czoraj byłas Panną Młodą _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
janka bywalec
|
Wysłany: Czw 19 Mar 2009, 12:31 Temat postu: |
|
|
Jeszcze się nie zasatanawialam nad sukienką na poprawiny, ale na pewno będzie to coś w czym jeszcze będę mogła gdzieś pójść . A jaka to będzie sukienka będzie zależało o charakteru poprawin. Narazie zapowiada się, ze będzie coś w rodzaju grilla, więc odpadają wszystkie wytworne kreacje Będzie to coś krótszego i pewnie w jasnych kolorach, nie mówię, że od razu w kolorze białym, bo jak eedytka napisała raczej nikt nie będzie miał problemu z rozpoznaniem panny młodej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Angel1978 maniak
|
Wysłany: Czw 19 Mar 2009, 23:27 Temat postu: |
|
|
My mamy poprawiny w formie grilla, na dworze,tam gdzie wesele, ale sukienkę mam zwiewną, długą, z bardzo cieniutkim długim dekoltem, i zupełnie bez pleców. Jest z leciutkiego jedwabiu w piękne kwiaty. Bardzo wygodna, zakładam do niej eleganckie japonki i już. Mój ukochany natomiast idzie w lnianych spodniach i koszuli z krótkim rękawem, oczywiście bez krawatu _________________ Mój wielki dzień 08.08.09. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam przyszłe panny młode:)
|
|
Powrót do góry |
|
|
INA bywalec
|
Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 12:24 Temat postu: |
|
|
Ja jeszcze nie szukam sukienki na poprawiny, ale tez myslałam o letniej zwiewnej sukience do kolan, a kolor wszystkie tylko nie biały
Chciała bym równiez taką sukienke żeby póznej np założyć ja na inne wesele lub jakieś chrzciny czy coś tam:)
Poprawiny beda w prawie takim samym gronie ludzi co wesele i z orkiestra więc trzeba jakoś wyglądać tym bardziej że u nas na poprawiny ubiera sie elegancko ale nie weiczorowo.
a co do stroju mojego D. to obowiązkowo garnitur i koszula z krawatem (tak jest u mnie w domu przyjete) no ale tylko na wejście (do obiadu) a potem przy zabawie to obojetne.
Czekam na nowe kolekcje w sklepach:) _________________ Karolina
|
|
Powrót do góry |
|
|
|