|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DużaRóża2 kandydat
|
Wysłany: Pią 12 Cze 2020, 13:15 Temat postu: Zapisac dziecko na sztuki walki? |
|
|
Cześć,
chciałabym pociechy zapisać na sztuki walki, bo to ponoć bardzo rozwija... Ale chciałam sie Was poradzić. Znalazłam taką stronkę: treningi sportów walki dla dzieci i moim zdaniem wygląda to super, także zastanawiam się nad tą szkołą. Może o niej słyszałyście, coś doradzicie? Znacie dzieciaki, które tam próbowały?
Z góry dzięki za wiadomość! |
|
Powrót do góry |
|
|
roxanne54 początkujący
|
Wysłany: Nie 12 Lip 2020, 14:16 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, warto zapewnić dziecku jakąś aktywność. |
|
Powrót do góry |
|
|
kankonada gaduła
|
Wysłany: Pon 4 Sty 2021, 10:03 Temat postu: |
|
|
Najlepiej nie robić nic wbrew dziecku, jeżeli nie wykazuje chęci to nie powinno się zmuszać. Oczywiście warto z dzieckiem porozmawiać i namówić je choćby do spróbowania. Jak się spodoba to dobrze, a jak nie, to no cóż, nie ma naciskać. |
|
Powrót do góry |
|
|
liliputi kandydat
|
Wysłany: Czw 4 Maj 2023, 14:53 Temat postu: |
|
|
Mój syn jest bardzo zainteresowany muay thai i szukam klubu w Wodzisławiu Śląskim https://klubczarnysmok.pl/muay-thai/, w którym można trenować tę dyscyplinę dla dzieci. Czy ktoś może polecić jakieś miejsce? |
|
Powrót do góry |
|
|
bartek131 bywalec
|
Wysłany: Sob 6 Maj 2023, 9:47 Temat postu: |
|
|
Kazda forma aktywności dla dziecka jest dobra.
zanzibar ceny |
|
Powrót do góry |
|
|
karli38 początkujący
|
Wysłany: Pon 10 Lip 2023, 19:00 Temat postu: |
|
|
Warto znaleźć hobby dla swojego dziecka już od najmłodszych lat! |
|
Powrót do góry |
|
|
Frania25 maniak
|
Wysłany: Wto 22 Sie 2023, 9:12 Temat postu: |
|
|
Ja mam obiekcje zapisania dziecka na kursy sztuki walki. Moim zdaniem jest lepsza ta oferta tu https://movecamp.pl/nauka-plywania/dla-dzieci/ Nauka pływania w grupie pod okiem profesjonalnego trenera to bardzo dobra propozycja. Często jeździmy z dziećmi nad wodę, więc ta umiejętność im się przyda. A i my będziemy spokojniejsi o ich bezpieczeństwo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|