Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nyrey kandydat

|
Wysłany: Wto 16 Lip 2019, 11:32 Temat postu: Macie korepetycje w liceum? |
|
|
Cześć czy ktoś z was ma korepetycje w liceum? Ide do trzeiej klasy i nie wiem czy powinnam załatwic sobie co przed matura. Ucze sie dosc dobrze sama. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Wto 16 Lip 2019, 14:48 Temat postu: |
|
|
Gdy chodziłam do liceum na szczęście radziłam sobie bez "korków" , sporo lat już minęło od tego czasu:) Wiem, że współczesna młodzież jednak coraz częściej potrzebuje korepetycji a co więcej szkoły też nie są bez winy, bo widzę po dzieciach moich znajomych, że poziom edukacji i sposób przekazywania wiedzy jednak kuleje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bota6 bywalec

|
Wysłany: Pią 9 Sie 2019, 14:49 Temat postu: |
|
|
Niektórzy wolą jednak uczyć się samodzielnie i przygotowywać np. do matury przy pomocy internetu i repetytoriów. Największy ich zbiór znajdą na stronie https://sklep.terazmatura.pl/ gdzie trafić można prawdziwe okazje i fajne promocje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wercia5 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Sie 2019, 10:54 Temat postu: |
|
|
Niestety, ja pisałam maturę w tym roku i bez korepetycji się nie obeszło przygotowanie do matury z matematyki było zdecydowanie najtrudniejsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiona45 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
malinka11 gaduła

|
Wysłany: Czw 2 Lip 2020, 11:56 Temat postu: |
|
|
ja miałam problem z matmą, a zdać trzeba było chociaż poziom podstawowy, ale pomogły mi pomoce szkolne do matematyki, więc korepetytora już nie zatrudniałam |
|
Powrót do góry |
|
 |
filip_tomi początkujący

|
Wysłany: Pon 7 Gru 2020, 22:52 Temat postu: |
|
|
Ja miałem korepetycje z biologii przygotowujące do egzaminu maturalnego na koniec liceum w https://buki.org.pl/korepetycje/biologia/ gdzie znajduje się dużo ofert korepetytorów. Teraz dodatkowym atutem jest możliwość przeprowadzenia korepetycji online. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anna_199 bywalec

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2020, 16:11 Temat postu: |
|
|
Są LO gdzie dają gratis fakultety do matury albo fajną ofertę na dodatkowy kurs maturalny. Siostrzeniec chodzi do Cosinusa w Krakowie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
softwareman początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
sparker początkujący

|
Wysłany: Czw 8 Kwi 2021, 9:15 Temat postu: |
|
|
Warto korzystać z dodatkowych lekcji, to zawsze szansa na lepsze opanowanie materiału. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|