|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamionka bywalec
|
Wysłany: Sob 13 Sie 2022, 8:00 Temat postu: poród |
|
|
Już kilka dni jestem po terminie i nic..zastanawiam się, czy są jakieś sposoby na to, aby przyspieszyć poród |
|
Powrót do góry |
|
|
Gabryskka gaduła
|
Wysłany: Wto 16 Sie 2022, 10:05 Temat postu: |
|
|
No z porodem to jest tak że to niezwykle ważne gdzie się rodzi. Z tego co wiem super warunki są w Medicover szpital w Warszawie, wieleeee kobiet sobie chwali tam porod |
|
Powrót do góry |
|
|
kasix86 uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
hohoszka kandydat
|
Wysłany: Pią 9 Wrz 2022, 7:36 Temat postu: Re: poród |
|
|
kamionka napisał: | Już kilka dni jestem po terminie i nic..zastanawiam się, czy są jakieś sposoby na to, aby przyspieszyć poród |
I jak tam sytuacja? |
|
Powrót do góry |
|
|
kotek2 kandydat
|
Wysłany: Sro 9 Sie 2023, 17:29 Temat postu: |
|
|
moja znajoma po porodzie musiała chodzić na rehabilitację do ginekologa. Na szczęście t5rafiłą na super specjalistkę dr Barbarę Blicharczyk, która mega dobrze ogarnął temat i staneła na wysokości zadania. |
|
Powrót do góry |
|
|
enola.larson początkujący
|
Wysłany: Pią 27 Paź 2023, 12:47 Temat postu: |
|
|
Bardzo obawiam się porodu. Zbyt wiele słyszałam |
|
Powrót do góry |
|
|
omel33 uzależniony
|
Wysłany: Nie 28 Sty 2024, 11:12 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie chciałbym Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej szkoły rodzenia Supermama - badanie ktg w Gdańsku . Oferują bardzo wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Margolcia33 maniak
|
Wysłany: Pią 8 Mar 2024, 10:01 Temat postu: |
|
|
W dobie postępujących badań nad wpływem leczenia onkologicznego na płodność, oferta Oncofertility nabiera szczególnego znaczenia. Zapewnienie pacjentom możliwości zamrożenia materiału genetycznego przed rozpoczęciem terapii, jak wskazuje strona https://www.novum.com.pl/leczenie-nieplodnosci/oncofertility-zabezpieczenie-plodnosci/ jest kluczowe dla zachowania ich przyszłych opcji reprodukcyjnych. Jest to szczególnie ważne dla młodszych pacjentów, dla których perspektywa rodzicielstwa jest ważną częścią życiowych planów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|