|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasias3k początkujący
|
Wysłany: Wto 16 Wrz 2008, 21:46 Temat postu: Ślub Cywilny.. |
|
|
Witam Was Mam pytanie rozmyślamy z ukochanym nad ślubem cywilnym. Chcielibyśmy aby wszystko było pięknie.. a ja oczywiście myślę co wypadałoby ubrać.. I tak właśnie tu mam pytanie do Was.. Jak sądzicie czy wypada ubrać biała sukienkę ślubna (skromna) na ślub cywilny ? |
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 19:16 Temat postu: |
|
|
wypada choć to naprawdę powinna być skromna sukienka a nie balowa, z masą halek czy z kołem. jakoś sobie nie wyobrażam takiej typowej suknii ślubnej w USC. ale szczerze mówiąc, i tak uważam, że skromniejsze suknie są po prostu ładniejsze:) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
agbar uzależniony
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 19:20 Temat postu: |
|
|
To ma być Twój dzień, więc nie zastanawiaj się czy coś wypada. Z drugiej strony zgadzam się z przedmówczynią, również uważam, że skromne sukienki mają więcej wdzięku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 19:29 Temat postu: |
|
|
rzeczywiście, w dniu ślubu nie patrzy się na to, co wypada tylko na to, czego życzy sobie Panna Młoda chociaż dalej jak sobie wyobrażam Pannę Młodą wchodzącądo USC w wielkiej balowej sukni na kole to... coś mi tak... nie pasi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
agbar uzależniony
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 19:47 Temat postu: |
|
|
Mi też to nie leży, ale o gustach się nie dyskutuje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasias3k początkujący
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 20:12 Temat postu: |
|
|
No ale mi np nie marzy sie jakaś bardzo wyszukana suknia slubna z kluszem na 2m serokosci i w ogole pelno wszystkiego. Tylko taka skromna biała suknia. Pozatym najważniejsze też co się ma w sercu niż na sobie.. prawda?
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 20:16 Temat postu: |
|
|
prawda _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sasetka maniak
|
Wysłany: Pią 19 Wrz 2008, 21:55 Temat postu: |
|
|
Też się zgadzam... z reszta twój wybranek powinien cię kochać nawet w zwykłej sukience... bo na codzień białej sukni nie będziesz nosić... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
LuterAnka Gość
|
Wysłany: Sob 3 Sty 2009, 16:08 Temat postu: |
|
|
Ja do cywilnego ubieram białą sukienkę... ale nie długą, tylko taką do kolan. A do kościelnego będę miała długą i też białą. Ale jakbym miała tylko cywilny to może nawet skusiłabym się na długą. A skromną to i do kościelnego ubieram, bo nie lubię przepychu. |
|
Powrót do góry |
|
|
gosiaczek1 początkujący
|
Wysłany: Wto 27 Sty 2009, 10:51 Temat postu: |
|
|
Kazdy moze ubrac cokolwiek mu sie podoba (prawie). Biala suknia? Oczywiscie ze pasuje. Duzo osob idzie w tej samej sukni, mniejsze koszty i wyglada sie slicznie. Duzo ludzi wybiera cos skromniejszego. czesto sukienke lub kostium. Sukienke oczywiscie stonowana. Cokolwiek ubierzesz bedzie to twoj dzien, wasz dzien!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|