Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
djdamian kandydat

|
Wysłany: Nie 3 Maj 2020, 10:09 Temat postu: DJ na wesele |
|
|
Warto też wspomnieć, że 20 lat temu DJ na weselu to była bardzo rzadka sytuacja. Raczej decydowały się na niego pary ze względu na niski budżet, a nie jakość usługi. Dzisiaj DJ na weselu to zupełnie inna sprawa. Statystyki niedawno opublikowane an jednym z portali ślubnych wskazują, że w 2019 już 53% wesel prowadzą DJ-e, a udział zespołów weselnych nieustannie się zmniejsza. _________________ Wodzirej Damian Nowaczyk |
|
Powrót do góry |
|
 |
basia.kmi kandydat

|
Wysłany: Czw 16 Lip 2020, 12:26 Temat postu: |
|
|
Teraz to już normalne i wygodne - dj może też dojechać, więc można szukać po całej Polsce- ja polecam dj na wesele wrocław - super zabawa gwarantowana |
|
Powrót do góry |
|
 |
denis.rodriguez początkujący

|
Wysłany: Wto 27 Paź 2020, 15:25 Temat postu: |
|
|
Sama już nie wiem czy zdecydować się na dj czy na nowoczesny zespół. |
|
Powrót do góry |
|
 |
avalanches początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Nie 31 Sty 2021, 21:12 Temat postu: |
|
|
my orkiestry nie chcielismy, choc nas namawiali, mielismy dj'a powiem wam, ze to byl dobry wybór, naglosnienie facet mial nowe, zamowione prosto z Megasceny https://www.megascena.pl/kolumny-glosnikowe/ zabawa byla swietna, a ze u nas duzo mlodych osob to spodobala im sie taka opcja z muzyka grana przez dj'a |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 uzależniony

|
Wysłany: Sro 24 Lut 2021, 10:00 Temat postu: |
|
|
Też właśnie wybieramy z narzeczonym fajnego dj na wesele. Jak myślicie, czy dj na wesele opole to dobry wybór? Póki co, oferta Dj Lama najbardziej przypadla nam do gustu. Widać, że ma doświadczenie a terminy u niego szybko znikają. |
|
Powrót do góry |
|
 |
joannaaaaa1990 początkujący

|
Wysłany: Pią 19 Mar 2021, 12:27 Temat postu: dj na wesele |
|
|
Z dj na wesele jest różnie, nie którzy poprowadzą dobrze wesele a inni już nie. warto zapoznać się z kilkoma ofertami a najlepiej porozmawiać na żywo My mieliśmy super dj i prowadzącego DJ Gdansk my jak i goście bawiliśmy się do białego rana  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaudiaaa bywalec

|
Wysłany: Sro 24 Mar 2021, 10:39 Temat postu: |
|
|
Ja znalazłam DJ-a na wesela na tym blogu - http://uslugidlakazdego.com.pl/. DJ okazał się być dobrym wyborem, dlatego teraz często korzystam z tego bloga.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcellus.krajcik początkujący

|
Wysłany: Pią 28 Maj 2021, 14:49 Temat postu: |
|
|
Aby wybrać dj trzeba zrobić spory research. |
|
Powrót do góry |