|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec
|
Wysłany: Sro 14 Sie 2019, 8:52 Temat postu: Czy leczenie zeba kanałowe boli |
|
|
Dziewczyny prosze uspokojcie mnie bo stresuje się już od 2 dni. Muszę sobe wyleczyć zeba kanałowo i zastanawiam się czy takie leczenie jest bardzo bolesne? _________________ Przyszła panna młoda |
|
Powrót do góry |
|
|
Tamarra kandydat
|
Wysłany: Sro 14 Sie 2019, 11:43 Temat postu: |
|
|
Leczenie stomatologiczne nie powinno boleć:
http://lubliniec.info/artykul/12348/leczenie-zebow-bez-bolu-w-gabinecie-stomatologicznym
Szczególnie,ze obecnie stomatolodzy dysponują nowoczesnymi technikami leczenia zębów....Współczesna stomatologia oferuje metody, które pozwalają na praktycznie bezbolesne przeprowadzenie zabiegu endodontycznego. Do dyspozycji mamy m.in. znieczulenie domiazgowe (lekarz wstrzykuje roztwór znieczulający bezpośrednio do jamy zęba) czy znieczulenie dokostne (lekarz wprowadza igłę w przestrzeń międzykorzeniową, a następnie w kość gąbczastą).
Nie wiem do jakiego stomatologa się zapisałaś ale jeśli do dobrego stomatologa to na pewno niczego nie poczujesz. _________________ Narzeczona ale już niedługo |
|
Powrót do góry |
|
|
marta447 kandydat
|
Wysłany: Pią 2 Sie 2024, 9:25 Temat postu: |
|
|
Według mnie warto korzystac z usług specjalistów, zwłaszcza w przypadku spraw związanych ze zdrowiem. Sprawdzcie sobie stronę, na której znajdziecie nowoczesną i profesjonalną wyszukiwarkę najróżniejszych lekarzy specjalistów w Polsce, w tym np. Hospicjum domowe . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|