|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aania992 kandydat

|
Wysłany: Pią 11 Lut 2022, 0:46 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo jestem zadowolona z Riko Nano Pro, a mam go już dwa i pół roku. Córka mimo tego, że już duża i ciężka, wciąż mieści się w wózku, a prowadzenie go jest naprawdę przyjemne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 kandydat

|
Wysłany: Nie 20 Lut 2022, 16:50 Temat postu: |
|
|
Szczerze polecam ten wózek. Wożę w nim swojego synka już dwa lata i oboje jesteśmy zadowoleni. Szczególnie cenię go za wygodę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
leila33 kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Maj 2022, 20:23 Temat postu: |
|
|
Świetny wybór, jak wybierać wózek to wiadomo z górnej półki a Riko Nano Pro taki właśnie jest. Super wykonany, najlepsze materiały, funkcjonalny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rachela gaduła

|
Wysłany: Sro 8 Cze 2022, 12:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o żywienie malucha to polecam mleko modyfikowane Bebilon. Kupicie je w każdej aptece sieci DOZ. Mój maluch jest zadowolony, ja także Polecam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Cze 2022, 22:53 Temat postu: |
|
|
Wybór wózka to poważna decyzja, warto ją dobrze przemyśleć bo w końcu i dziecku ma w nim być wygodnie i nam łatwo się powinno go prowadzić. Riko ma bardzo dobre opinie jako marka, rzeczywiście ich wózki cechuje solidna amortyzacja, lekkość, stabilność i bezawaryjność. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2022, 18:18 Temat postu: |
|
|
Racja, my też kupujemy w dozie Bebilon, mają świetną cenę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
telma początkujący

|
Wysłany: Nie 17 Lip 2022, 1:33 Temat postu: |
|
|
Mnie się też bardzo podoba ten wózek, będę rodzić córeczkę w październiku i już patrzę powoli jaki model wózka wybrać. Riko ma bardzo dobre opinie, w sklepie od razu mi na Nano Pro wskazał sprzedawca że najlepszy wózek jaki ma w sklepie, w cenie naprawdę ok patrząc na wykonanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bella3 kandydat

|
Wysłany: Sob 29 Paź 2022, 21:06 Temat postu: |
|
|
To bardzo fajny wózek, zgadzam się, że przy kompletowaniu wyprawki najlepiej zacząć od wyboru solidnego wózka. W nim dziecko będzie spędzało naprawdę wiele czasu podczas pierwszych miesięcy i to nie tylko na spacerach także koniecznie trzeba wybrać dobrej jakości, takie jak te z Riko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Wto 15 Lis 2022, 21:05 Temat postu: |
|
|
Śliczny i porządny wózek w rozsądnej cenie. Mi też wpadł w oko, dlatego chcę go kupić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay uzależniony

|
Wysłany: Nie 18 Gru 2022, 19:52 Temat postu: |
|
|
Też podoba mi się Riko Nano Pro, ale mam niestety nieco mniejszy budżet, dlatego ostatecznie zdecydowałam się na Riko Basic Pastel, który nawet nowy jest tańszy (kosztuje niewiele ponad tysiąc złotych!) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|