Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Pią 8 Paź 2021, 15:58 Temat postu: Riko Nano Pro. Kompletowanie wyprawki. |
|
|
Jestem w trakcie kompletowania wyprawki i rozglądam się za wózkiem. Zależy mi aby służył przez całe wózkowanie, był lekki, miał dobrą amortyzację i sprawdził się w każdym terenie. Jak więc sprawdza się Riko Nano Pro? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaja98 kandydat

|
Wysłany: Nie 10 Paź 2021, 22:19 Temat postu: |
|
|
Riko Nano Pro to fajny, solidny wózek w dobrej cenie. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, służy mi już ponad rok, więc mogę sporo powiedzieć na jego temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Pon 11 Paź 2021, 11:50 Temat postu: |
|
|
To jeśli to nie problem, powiedz mi coś więcej na temat tego wózka. Jestem bardzo ciekawa jak się sprawdza w praktyce, czy łatwo się składa i czy Twoje dziecko lubi w nim jeździć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaja98 kandydat

|
Wysłany: Sob 16 Paź 2021, 16:16 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim jest wart uwagi ze względu na super amortyzację, więc super radzi sobie w wymagającym terenie. Jest bardzo wygodny, ma sporą gondolę i spacerówkę, co szczególnie przydatne jest zimą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Wto 19 Paź 2021, 10:49 Temat postu: |
|
|
Super, wożenie dziecka w gondoli zimą na pewno mnie nie ominie. Martwiłam się jak zmieszczę w niej wszystkie akcesoria zimowe i dziecko. Dziękuję ślicznie za wszystkie odpowiedzi, dużo mi dały. Jestem spokojna o swój wybór i niebawem zamówię ten wózek. Pozdrawiam cieplutko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Pią 22 Paź 2021, 7:09 Temat postu: |
|
|
Też szukałam jakiegoś sprawdzonego wózka dla dziecka trafiłam na x-landera. Można w sklepie producenta czy w showroomie zobaczyć go dokładnie, a można też zamówić prezentację online na żywo albo po prostu zamówić za darmo na próbę do domu. U nas się bardzo dobrze sprawdza, bo ma kompaktowy rozmiar i do tego niewielką wagę, co może być ułatwieniem dla wielu mam podczas spacerów zwłaszcza w mieście |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay uzależniony

|
Wysłany: Wto 16 Lis 2021, 22:31 Temat postu: |
|
|
Myślałam nad Riko Nano Pro, ale ostatecznie kupiłam Riko Nesa. Przekonała mnie możliwość wożenia dziecka przodem i tyłem w spacerówce. Wózek zachwycił mnie wieloma rzeczami i jest niedrogi, więc polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Sro 15 Gru 2021, 0:14 Temat postu: |
|
|
Dokładnie pamiętam jak ja kompletowałam wyprawkę. Był to czas pełen nerwów i stresów. Wybór wózka zajął mi najwięcej czasu, bo wiedziałam, że tutaj nie ma miejsca na pomyłki. Wybrałam właśnie ten który Ty chcesz kupić i uważam, że to była najlepsza dla mnie decyzja. Wózek jest idealny na moje potrzeby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 kandydat

|
Wysłany: Nie 16 Sty 2022, 23:02 Temat postu: |
|
|
Cała wyprawka była dla mnie bardzo stresująca, ale podołałam. Z wybranego wózka też jestem bardzo zadowolona, a jest nim właśnie Riko nano pro, wiec polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|