|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Frania25 maniak

|
Wysłany: Czw 20 Sty 2022, 22:05 Temat postu: |
|
|
Jak szukasz pracy to nie poprzestawaj na szukaniu w sieci ale sam aktywnie dodawaj ogłoszenia na portalach jak ten https://ogloszenia24.pl/ Możesz je dodawać bez rejestracji i logowania i nic cię to nie kosztuje. Jak będziesz aktywny to na pewno szybko praca przyjdzie do ciebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PawełW gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zengila12 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Sro 2 Lut 2022, 23:13 Temat postu: |
|
|
Bardzo długo pracowałam na etacie i niestety dla mnie jest to nieopłacalne. Właśnie dlatego myślę nad tym, aby założyć własną szkołę językową. Ze strony: https://www.vitalogy.pl/jak-zalozyc-wlasna-szkole-jezykowa/ dowiedziałam się jak można tego dokonać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Nie 6 Lut 2022, 12:08 Temat postu: |
|
|
Jeśli wyjeżdżasz do pracy za granicę, to na pewno przyda Ci się strona https://tanieprzelewy.com/ dzięki niej wykonasz przelewy do polski w super cenie. Jak dla mnie ranking jest bardzo fajny i warto nim się zainteresować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dagmasia bywalec

|
Wysłany: Pią 11 Lut 2022, 21:22 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o praca Poznań to polecam szukać za pośrednictwem serwisu hitpraca. Jest dostępna bardzo duża baza ogłoszeń, dzięki czemu można sobie w ofertach przebierać. Wszystko ładnie posegregowane, przeglądanie jest komfortowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
diska bywalec

|
Wysłany: Czw 7 Kwi 2022, 18:55 Temat postu: |
|
|
Posiadając swoją firmę trzeba zadbać o to, aby praca w niej była coraz płynniejsza i łatwiejsza. Takie działania znacznie może usprawnić nowoczesna technologia. W call center bardzo fajnie sprawi się Voicebot Hellobot. To nic innego jak bot głosowy, który jest ogromnym wsparcie call center. Warto sobie na ten temat poczytać. W sieci informacji naprawdę można znaleźć sporo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzegorz42132 początkujący

|
Wysłany: Pią 8 Kwi 2022, 10:41 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o prace to uważam, że każda jest dobra. |
|
Powrót do góry |