|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alinka212 kandydat

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2021, 16:40 Temat postu: |
|
|
Tośka001 napisał: | Najlepiej to żeby każdy pracował w swoim zawodzie, w swojej branży po prostu. Tym bardziej, że często na dane stanowisko jest wymagane konkretne doświadczenie. Dzisiaj pracy można szukać na różne sposoby, na przykład portal https://poradnikpracownika.pl/ogloszenia-o-prace jest według mnie godny uwagi. Z resztą sami sprawdźcie sobie ile tam różnych ofert i cały czas nowe się pojawiają. |
Dobrze, że poleciłaś ten portal, wcześniej go nie znałam. Właśnie zaczęłam szukać pracy, mam doświadczenie w obsłudze klienta. Może akurat znajdą się oferty pracy w takim charakterze. Jak pobieżnie zerknęłam to dużo tam jest branż. Bardzo dobrze, że są takie miejsca. Zawsze to ułatwienie w szukaniu pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gibran4 gaduła

|
Wysłany: Sro 24 Lis 2021, 17:35 Temat postu: |
|
|
Wiadomo jak może być w pracy - przeróżnie. Ja trafiłam na różnych szefów i w takich sytuacjach trzeba znać swoje prawa. A tu pomóc wam może Państwowa Inspekcja Pracy porady prawne. W razie niejasności zawsze warto się skonsultować, podpytać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Sro 24 Lis 2021, 18:26 Temat postu: |
|
|
Wyjechałam do pracy do Niemiec i siedzę tu już ponad dwa lata, jak na razie nie mam zamiaru wracać do Polski. Jeśli natomiast chodzi o jakieś przelewy do polski, to czasami takie wykonuje poprzez stronę https://tanieprzelewy.com/ wszystko dociera bez problemu do rodziny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sowa4 gaduła

|
Wysłany: Wto 30 Lis 2021, 22:45 Temat postu: |
|
|
Jeśli poszukujecie dobrej pracy, to na pewno warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://jobllegro.com/ . Jest tam bowiem wiele ciekawych propozycji. Warto je przejrzeć. Wiadomo, że każdy z nas chciałby sporo zarabiać. Jednakże należy również zwracać ogromną uwagę na warunki pracy. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Eustachy6544 początkujący

|
Wysłany: Wto 7 Gru 2021, 10:48 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto chwytać każdą prace. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mawi bywalec

|
Wysłany: Czw 16 Gru 2021, 18:09 Temat postu: |
|
|
Rynek pracy ma do zaoferowania wiele więc nie musimy sie godzić na warunki nam nieodpowiadające, Jeżeli nie możesz znaleźć pracy w Polsce warto ją poszukać za granicą. Skutecznie pomrze ci w tym temacie Agencja Pracy Mondi. Mają sporo atrakcyjnych ofert na warunkach niemieckich z możliwością przedłużenia kontraktu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
EmmaSS bywalec

|
Wysłany: Pon 27 Gru 2021, 17:10 Temat postu: |
|
|
Nie każdy ma pracę marzeń, no ale pracę trzeba mieć. Można przecież też zawsze zmienić stanowisko, firmę, polecam próbować jak wam cos nie pasuje. Ja tak oglądam już oferty pracy Poznań i mam nadzieje że coś fajnego się znajdzie i to z dobrym wynagrodzeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla gaduła

|
Wysłany: Czw 30 Gru 2021, 10:10 Temat postu: |
|
|
I jak udało wam się znaleźć pracę bez doświadczenia? Słyszałam, że to wcale nie taka łatwa sprawa. Dlatego ja sama zastanawiam się nad tym, aby zglosić się do agencji pracy tymczasowej. Podobno MG Solutions ma świetne opinie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sowa4 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 gaduła

|
Wysłany: Pią 31 Gru 2021, 15:40 Temat postu: opiekunka |
|
|
Jeśli ktoś z was poszukuje pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech to możecie więcej informacji znaleźć na stronie arkadiacare.pl . Moja znajoma wyjechała przez to biuro do pracy i bardzo chwali sobie warunki i zarobki |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|