Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
byokya początkujący

|
Wysłany: Sro 21 Kwi 2021, 11:06 Temat postu: Naturalny sposób na piękne rzęsy |
|
|
Zabieg trwałego podkręcania rzęs
Efekt podkręcenia utrzymuje się do 6 tygodni. Perfekcyjny wygląd rzęs bez jakiegokolwiek makijażu zapewni jednoczesna ich koloryzacja. Bezpośrednio po zabiegu trwałej na rzęsy czas ich farbowania skraca się do dwóch minut. Rezultatem są perfekcyjnie podkręcone i intensywnie pofarbowane rzęsy, które przyciągają każdy wzrok.
Efekt jest niesamowity uzyskując realistyczny obraz naturalnych brwi i kresek. Makijaż wygląda w 100% naturalnie:) jakbym przez naturę była obdarzona pięknymi brwiami, a dzięki kresce moje oczy zrobiły się większe bardziej podkreślone i zalotne:) Czuje się fantastycznie w mojej nowej twarzy:) _________________ (...) - A jeśli mnie nie przepuszczą?
- Przepuszczą.
- Skąd wiesz?
- Ponieważ masz odpowiedni wygląd.
- Jaki wygląd?
- Jesteś piękna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
julia.hauck początkujący

|
Wysłany: Czw 27 Maj 2021, 16:52 Temat postu: |
|
|
Rzęsy to ozdoba oczu i jeden z niekwestionowanych atutów kobiecości. Wiele kobiet pragnie więc, aby rzęsy były dłuższe i gęstsze. Obecnie coraz większą popularnością cieszą się serum do rzęs, które pozwalają naturalnie osiągnąć ten efekt - www.ceneo.pl/Odzywki_i_serum_do_rzes. Dobra odżywka do rzęs nie tylko zwiększa ich długość, grubość oraz pogłębia ich kolor, ale także pozwala je odpowiednio nawilżyć i odżywić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Nie 30 Maj 2021, 8:56 Temat postu: |
|
|
Odżywki i inne takie na pewno sprawdzą się u osób, które przede wszystkim mają dobre rzęsy i mają co ratować. U mnie to nic już się nie da. Dlatego sprawdzam, czy takie rzeczy jak sztuczne rzęsy można samodzielnie na oczy nakładać. I na pewno będzie to coś takiego jak Lashbrow . Tu mam wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hubert37 uzależniony

|
Wysłany: Wto 30 Lis 2021, 22:22 Temat postu: |
|
|
Nie trzeba mieć worka z pieniędzmi,aby posiadać prestiżowy adres dla swojej firmy. Wystarczy wynająć biuro wirtualne https://optioffice.pl/biuro-wirtualne już od 75zł i cały pakiet ułątwiający prowadzenie działalności gospodarczej. Z nami łątwiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pon 9 Sty 2023, 16:34 Temat postu: |
|
|
Faktycznie takie rozwiązania są na pewno ważne dla każdej kobiety i ja jeszcze chcę powiedzieć, że również bardzo istotną sprawą jest to aby wiedzieć jak uzyskać idealne brwi. Myślę, że bardzo dobrze o tym wspomniano w https://aruba.rzeszow.pl/jak-uzyskac-idealne-brwi więc tak naprawdę polecam wam przeczytanie tego wpisu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuz kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
heaney.evelyn początkujący

|
Wysłany: Wto 17 Sty 2023, 15:59 Temat postu: |
|
|
Na rzęsy podobno dobrze działa olejek rycynowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Czw 19 Sty 2023, 7:51 Temat postu: |
|
|
Ja od kilku lat codziennie uzywam odzywki do rzęs jak dla mnie super, fajnie sie tez sprawdza jako baza pod tusz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Sty 2023, 20:56 Temat postu: |
|
|
A co taka odzywka daje? Pytam bo nigdy nie uzywalam a mam dosc słabe rzesy. Moze by to pomogło |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|