Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karina26 uzależniony

|
Wysłany: Nie 9 Sie 2020, 18:20 Temat postu: Jakie zabiegi po 40? |
|
|
Jakie zabiegi będą stanowiły dobre rozwiązanie po 40?
Możecie coś podpowiedzieć? Co sprawdziło się u was? |
|
Powrót do góry |
|
 |
welonowa89 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wafelka bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MichalinaO bywalec

|
Wysłany: Pią 25 Wrz 2020, 6:09 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od kondycji twojej skóry i tego co chcesz osiągnąć. Najlepiej idź do sprawdzonego gabinetu kosmetycznego i tam dokładnie cię obejrzą i coś zaproponują. Ja chodzę do gabinetu JoKo w Starogardzie Gdańskim - http://kosmetyczkastarogardjoko.pl/ i tam zawsze mogę liczyć na profesjonalną ocenę mojej skóry i propozycję zabiegów dopasowaną do moich potrzeb. Ostatnio korzystałam u nich z zabiegu Hifu, który oparty jest na wykorzystaniu fal ultradźwiękowych o wysokim natężeniu, co wpływa korzystnie na odbudowę włókien kolagenowych. Zabieg jest nieinwazyjny, a więc bezpieczny, a efekt naprawdę rewelacyjny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wilow154 bywalec

|
Wysłany: Pon 28 Wrz 2020, 21:13 Temat postu: Zabiegi |
|
|
ja uważam, że to specjalista powinien ocenić, gdy sama szłam na pierwszą wizytę w klinice medycyny estetycznej to lek. Marcin Wolfinger ocenił stan mojej skóry i dopiero wytłumaczył mi na co powinnam się zdecydować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eRzecznik Dermedik kandydat

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2023, 12:03 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie warto wybrać dobrą i sprawdzoną klinikę medycyny estetycznej w której zabieg zostanie wykonany bezpiecznie i co najważniejsze z zadowalającym efektem końcowym. Zapraszamy najpierw na naszą stronę kliniki Dermedik https://dermedik.pl/mezoterapia-iglowa-biomimetyczna/ ponieważ również jesteśmy w stanie wykonać zabieg mezoterapii igłowej, który przede wszystkim przynosi zadowalające efekty jędrności i poprawy nawilżenia. Przede wszystkim duża wiedza i profesjonalne podejście do potrzeb klienta. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 gaduła

|
Wysłany: Pon 20 Lut 2023, 11:36 Temat postu: |
|
|
Jakie macie zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej?
dostęp doszpikowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mimi Moore początkujący

|
Wysłany: Wto 28 Lut 2023, 9:14 Temat postu: |
|
|
1. Ćwiczenia aerobowe i ćwiczenia siłowe – mogą one pomóc w utrzymaniu zdrowia i wyglądu skóry.
2. Pielęgnacja skóry – regularne stosowanie kremów i serum z filtrem UV, aby chronić skórę przed szkodliwymi promieniami słonecznymi oraz kosmetyków do jej nawilżania.
3. Zabiegi anti-aging – takie jak mezoterapia, peelingi chemiczne i laserowe, aby zmniejszyć widoczność zmarszczek i poprawić jędrność skóry.
4. Odpowiednia dieta – jedz dużo warzyw i owoców, aby dostarczyć skórze witamin i minerałów.
5. Suplementacja – odpowiednie suplementy mogą pomóc w utrzymaniu zdrowia skóry i zapobiegać jej starzeniu się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|