|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Sro 9 Lut 2022, 22:29 Temat postu: |
|
|
Przy wyborze wózka w pierwszej kolejności kierowałam się wyglądem, ceną i dopiero wtedy zapoznawałam się ze specyfikacją. W ten sposób kupiłam Riko Nesa. W porównaniu z innymi wózkami z tej półki cenowej (a nawet droższymi) nie miał sobie równych. Polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Wysłany: Pon 28 Lut 2022, 9:48 Temat postu: |
|
|
W wyprawce niemowlaka nie powinno zabraknąć odpowiednich kosmetyków do pielęgnacji. Uważam, że emolienty są niezbędne przy pielęgnacji maluszka. Emolienty to cenione od dawna składniki nawilżające i natłuszczające, których zadaniem jest wygładzenie i zmiękczenie skóry. Kosmetyki te mogą mieć formę emulsji do kąpieli, kremów, żeli, olejków lub emulsji do ciała. Głównym zadaniem tych wszystkich preparatów jest nawilżenie skóry i wzmocnienie jej bariery ochronnej. Więcej informacji znajdziecie na stronie https://gemini.pl/poradnik/artykul/pielegnacja-skory-niemowlat-czym-sa-emolienty-i-jakie-sa-ich-zalety/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Lut 2022, 15:33 Temat postu: |
|
|
I zupełnie malutkie dzieci muszą otrzymywać antybiotyki, z przeróżnych powodów. W jaki sposób zabezpieczać dziecięce przewody pokarmowe, jak wspomagać u nich florę bakteryjną? Myślę, że najlepiej byłoby skorzystać z kropli Acidolac https://www.acidolac.pl/produkty/dla-noworodkow/acidolac-baby-krople które można podawać dzieciom od pierwszych dni ich życia. Krople zawierają szczepy bakterii Lactobacillus Rhamnosus. To jeden z najlepiej przebadanych szczepów bakterii,które występują naturalnie w przewodzie pokarmowym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MichalinaO bywalec

|
Wysłany: Czw 3 Mar 2022, 6:39 Temat postu: |
|
|
Zajrzyjcie do sklepu online My Mini - https://mymini.pl/, mają tam rzeczy nie tylko dla noworodków, ale także dla niemowlaków i większych dzieci. Do wyprawki na pewno przyda sie kocyk tetrowy, szczoteczka do dziąseł, gryzaczki (te silikonowe są super). Dla starszych dzieci natomiast świetne są tam silikonowe układanki - kolorowe, bezpieczne, łatwe do utrzymania czystości - idealna do kreatywnej zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marian63 bywalec

|
Wysłany: Sob 5 Mar 2022, 18:58 Temat postu: |
|
|
Wyprawce dla malucha min powinny się znaleźć dobrej jakości kosmetyki. Zobaczcie na ofertę apteki internetowej tu https://www.e-zikoapteka.pl/ W tej aptece wszystkie kosmetyki są eco, naturalne. Wejdźcie w zakładkę -mama i dziecko i sprawdźcie też inne propozycje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ijerde początkujący

|
Wysłany: Pon 7 Mar 2022, 12:32 Temat postu: |
|
|
Kupowałam wyprawkę w wielu różnych sklepach. Ciężko znaleźć wszystkie potrzebne przedmioty u jednego sprzedawcy. Od siebie mogę polecić sklep Jukki, H&M i Smyka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
Wysłany: Wto 15 Mar 2022, 11:44 Temat postu: |
|
|
Pamiętaj o mleku modyfikowanym. Mleka marki Bebilon są moim zdaniem najlepsze. Można je zakupić w aptekach DOZ i nigdy nie ma problemów z ich dostępnością. Warto poczytać sobie też o specjalistycznych mlekach, które mają w swojej ofercie. Uważam, że warto mieć takie mleko zawsze pod ręką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Czw 17 Mar 2022, 0:07 Temat postu: |
|
|
Oczywiście wiele zależy od tego, czego oczekujesz od kupowanych produktów. Wybierając wózek ja kierowałam się przede wszystkim ich jakością, ale bardzo ważne było też dla mnie jego zastosowanie. Właśnie dlatego wybrałam Cavoe Osis, który jest wózkiem miejskim. Bałam się, że wózek zimą może okazać się problematyczny, ale całe szczęście producent o tym pomyślał i dał możliwość dokupienia większych kół. Polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Pią 18 Mar 2022, 22:50 Temat postu: |
|
|
A ten Bebilon w DOZ to stacjonarnie kupujesz? Są różne rodzaje? |
|
Powrót do góry |