|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marian63 bywalec

|
Wysłany: Pią 14 Sty 2022, 7:25 Temat postu: |
|
|
W wyprawce noworodka powinny znaleźć się dobre kosmetyki - zobaczcie tu https://www.bee.pl/12148-kosmetyki-dla-dzieci Kosmetyki naturalne dla najmłodszych ale też dla starszych dzieci. Bardzo duży wybór i ceny przyzwoite, |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Wysłany: Czw 20 Sty 2022, 10:38 Temat postu: |
|
|
A kosmetyki do pielegnacji jakie polecacie? Co wam sie najlepiej sprawdza? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sowa4 gaduła

|
Wysłany: Pią 21 Sty 2022, 19:50 Temat postu: |
|
|
Zerknijcie sobie koniecznie do tego sklepu. Mają tam bowiem sporo różnych ciekawych propozycji. Między innymi są tam smoczki ortodontyczne. Trzeba zawsze stawiać na jakość oraz robić zakupy w sprawdzonych miejscach. Jest to niezwykle ważne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Pon 24 Sty 2022, 17:38 Temat postu: |
|
|
U nas musza byc takie dermatologiczne, bo syn czesto ma podraznioną skórę |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Wysłany: Wto 25 Sty 2022, 12:12 Temat postu: |
|
|
A z takich dermatologicznych, to które warto kupić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Wysłany: Sob 29 Sty 2022, 22:01 Temat postu: |
|
|
A u nas już cała wyprawka gotowa ale nadal zastanawiam się jaki najlepszy będzie wózek dla bliźniaków. Nie mam pojęcia jakimi kryteriami się kierować żeby i nam - rodzicom i dzieciaczkom było wygodnie. Podpowiedzcie czy lepsze są takie wózki gdzie dzieci leżą albo siedzą obok siebie czy takie gdzie jedno jest trochę za a trochę nad drugim. Z którym wózkiem będzie łatwiej spacerować i który wygodniejszy jest do trzymania w domu i przewożenia samochodem. Szukam wózków tutaj https://mamaija.pl/wozki-dzieciece/wozki-blizniacze.html
ale chyba nie umiem się zdecydować a nie chcę później żałować swojej decyzji |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
walentynka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
humbelina bywalec

|
Wysłany: Sro 9 Lut 2022, 15:15 Temat postu: |
|
|
Pomyśl też o zakupie mleka modyfikowanego. Ja nie karmiłam piersią i od samego początku podawałam dziecku mleko modyfikowane Bebilon AR ProExpert przeciwko ulewaniu. Bardzo dobrze mała je tolerowała, zresztą wciąż je pije. Nie jest to dla mnie żaden problem, z zakupem tego mleka też jest ok, bo w każdej stacjonarnej aptece sieci DOZ można je kupić w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|