Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ola.cz01 kandydat
|
Wysłany: Pią 18 Gru 2020, 9:38 Temat postu: Czekolada |
|
|
Marzy mi się pyszna czekolada bezcukrowa z dodatkiem truskawek lub malin. A Wy jaką czekoladę lubicie najbardziej? |
|
Powrót do góry |
|
|
oliwia.pie początkujący
|
Wysłany: Sro 30 Gru 2020, 13:44 Temat postu: |
|
|
najbardziej lubię białą czekoladę lub z orzechami laskowymi.
Tak odbiegając od czekolad to co powiecie na kociołek żeliwny taki jak ten: https://grillomaniak.pl/pl/5-kociolki-zeliwne Zupy przygotowane w kociołku w tym borowikowa są zdrowe i smakują wybornie. Szczerze polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
kamia23 bywalec
|
Wysłany: Czw 28 Sty 2021, 17:42 Temat postu: |
|
|
Najbardziej lubię czekoladę z rodzynkami Ale ograniczam bardzo słodkości dlatego jeśli już sięgam po przekąskę z czekoladą to po takie snacki https://onedaymore.pl/sklep/snacks-z-rodzynkami-w-czekoladzie/ . Naturalne źródło magnezu, zawiera cenny błonnik a mieszanka świetnie smakuje. I w poręcznym opakowaniu, wszędzie zabierzesz ze sobą. Przetestowane już w podróży, w pracy, na wakacjach czy w domu przed tv jak chcesz coś słodkiego przekąsić na szybko. W tym snacks znajdziecie składniki pochodzenia naturalnego, to też istotne. |
|
Powrót do góry |
|
|
kmcglynn początkujący
|
Wysłany: Pią 5 Mar 2021, 15:39 Temat postu: |
|
|
Można samemu spróbować przygotować takie słodycze, na bazie czegoś zdrowszego i mniej kalorycznego niż cukier. |
|
Powrót do góry |
|
|
resha bywalec
|
Wysłany: Czw 1 Kwi 2021, 19:23 Temat postu: |
|
|
A lubicie kremy orzechowo czekoladowe? Ja uwielbiam! Tylko one mają naprawdę straszny skład.. Więc od jakiegoś czasu kupuję w sklepie https://frutavita.pl/ zdrowsze wersje takich kremów i są przepyszne! |
|
Powrót do góry |
|
|
janelle95 początkujący
|
Wysłany: Wto 18 Maj 2021, 13:12 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam ręcznie robione czekoladki, które występują w licznych wariantach zróżnicowanych pod względem smaku. Zazwyczaj wybieram te mleczne, nadziewane lub wypełnione orzechami. _________________ czekoladowy luksus |
|
Powrót do góry |
|
|
bailee.mckenzie początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
earlene07 początkujący
|
Wysłany: Pią 4 Cze 2021, 10:19 Temat postu: |
|
|
Jak przygotowujecie własną czekoladę? |
|
Powrót do góry |
|
|
tigerr bywalec
|
Wysłany: Sro 27 Paź 2021, 11:27 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o mnie to ja uwielbiam każdy rodzaj czekolady. Czasami aż za dużo jej jem dlatego też powinnam pomyśleć o zastopowaniu tego. I tak jak szukałam czegoś do pracy to natrafiłam na proces produkcyjny czekolady opis, który nie powiem bardzo mnie zainteresował. W sumie to może i warto zgłębić tajniki powstawania ulubionych słodkości. |
|
Powrót do góry |
|
|
okruszynka kandydat
|
Wysłany: Wto 23 Lis 2021, 9:42 Temat postu: |
|
|
Ja chyba nie do końca chce wiedzieć, z czego zrobionych jest większość czekolad. Raczej nie są najlepsze w składzie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|