|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Malina99 kandydat

|
Wysłany: Pią 20 Sty 2023, 17:20 Temat postu: Szambo |
|
|
Jestesmy w trakcie budowy naszego wymarzonego domku
teraz poszukujemy firmy ktora zajmuje sie budowa szamba kogo mozecie polecic?
ile trzeba wbudowac okregow zeby sie nic nie wylewalo?
jak czyscic takie szambo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2023, 13:43 Temat postu: |
|
|
Moi znajomi sie teraz budowali i postawili na szambo betonowe 10m3 kutno . Obsluga im tam doradzala co i jak z wielkoscia, bo to sie jakos oblicza na ilosc osob w gospodarstwie itp |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiera22 gaduła

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2023, 20:14 Temat postu: |
|
|
Jak stawiasz szambo to będą potrzebne także wydajne pompy do szamba a takie zapewni ci marka Dambat. Od lat działają w tej branży i mają najlepsze rozwiązania w najniższej cenie. Idealne miejsce na takie zakupy więc tam szukaj wsparcia w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 uzależniony

|
Wysłany: Pią 3 Mar 2023, 17:55 Temat postu: |
|
|
Faktycznie gdy chodzi właśnie o szambo to jest bardzo wiele ważnych kwestii z nim związanych. Ja jestem zdania, że zdecydowanie bardzo dobrą opcją jest to co napisano w https://ogrody24.pl/blog/post/jak-usunac-osad-z-szamba i już ja również wiem jak usunąć osad z szamba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
upton.lavinia początkujący

|
Wysłany: Pon 27 Mar 2023, 13:26 Temat postu: |
|
|
Hej, czy znacie tę firmę https://szambeko.pl/wywoz-szamba-gliwice/ która zajmuje się wywozem szamba w Gliwicach? Proces ten polega na opróżnianiu zbiornika na nieczystości, który jest zazwyczaj używany do przechowywania odpadów z toalet, kuchni i łazienek w domach prywatnych, a także w obiektach komercyjnych i przemysłowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|