|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rozza bywalec
|
Wysłany: Czw 2 Sie 2018, 8:18 Temat postu: Jakie macie zainteresowania |
|
|
Co lubicie? Czym się interesujecie? Czym się zajmujecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
rozza bywalec
|
Wysłany: Czw 2 Sie 2018, 8:19 Temat postu: Czym sie interesujecie |
|
|
Jakie macie zainteresowania? Co robicie wieczorami? Sama uwielbiam czytać |
|
Powrót do góry |
|
|
berka uzależniony
|
Wysłany: Czw 2 Sie 2018, 11:37 Temat postu: |
|
|
Ja również icon_smile.gif Szczególnie,że w zasadzie jedynie wieczorami mam na to czas. Wcześniej obowiązki, nauka ( zapisałam sie na drugie studia) oraz oczywisćie dzieciaki
Czasami w pracy mam wolną chwilę, szczególnie,że w ostatnim czasie w biznesie jest lekki zastój. Włączam sobie wtedy jakąś gierkę.Polubiłam na przykład granie w karty.
No i powiem Wam,ze raz na jakiś czas lubię spróbować czegos nowego.Ostatnio na przykład udało nam sie skoczyc z mężem ze spadochronem. Był stres ale wrażenia superowe i jeśli macie możliwośc to zdecydowanie polecam!
http://dtp-24.pl/2018/07/02/skoki-spadochronowe-we-wroclawiu-bezpieczny-zastrzyk-adrenaliny/ |
|
Powrót do góry |
|
|
dominik_k początkujący
|
Wysłany: Pią 31 Sie 2018, 14:21 Temat postu: |
|
|
WIeczorami lubimy przytulac się, poza tym wspólnie czytamy książki. Moje zainteresowania są w profilu, a moje kochanej małżonki to: uroda, historia. Każdy z nas pisze bloga. |
|
Powrót do góry |
|
|
festilet bywalec
|
|
Powrót do góry |
|
|
venis początkujący
|
Wysłany: Pią 14 Wrz 2018, 18:58 Temat postu: |
|
|
Ja wspólnie z mężem bardzo lubię zdobywać nowe informacje na temat sportu, a szczególnie marketingu w sporcie. Wbrew pozorom dla kobiet też jest to ciekawy temat Ostatnio spodobały mi się posty umieszczane tutaj: http://krzysztofprencina.pl/ Kojarzycie może tą stronkę? |
|
Powrót do góry |
|
|
Frania25 maniak
|
Wysłany: Nie 23 Wrz 2018, 13:35 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubie sporty wodne w lato takie jak motorówka czy jachty, jeżeli ty również preferujesz takie spędzanie czasu to strona taka jak ta https://www.aqua-sport.com.pl Na pewno Ci się przyda. Znajdziesz tutaj wiele części jak i akcesoriów wykorzystywanych w sporcie motorowym. Na pewno znajdziesz tutaj wszystko co będzie Ci potrzebne. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maurycka12 początkujący
|
Wysłany: Wto 2 Paź 2018, 17:52 Temat postu: |
|
|
Ja postanowiłam założyć swój własny sklep internetowy z ubraniami. Zobaczymy czy to wypali ale bardzo chciałabym mieć coś swojego |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamelka początkujący
|
Wysłany: Pon 5 Lis 2018, 17:25 Temat postu: |
|
|
Moją pasją jest gotowanie, od zawsze lubiłam to robić. |
|
Powrót do góry |
|
|
przemysława1J początkujący
|
Wysłany: Wto 13 Lis 2018, 13:29 Temat postu: |
|
|
Ja interesuję się historią i pisze bloga. Mój przyszły mąż z zamiłowaniem majsterkuje. Razem wieczorami wspólnie słuchamy naszych piosenek i spożywamy kolację. Baraszkujemy w pościeli i czytamy książki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|