|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
duff231 bywalec
|
Wysłany: Wto 27 Lip 2021, 16:04 Temat postu: |
|
|
Gotowanie to według mnie super sprawa. Trzeba jednak korzystać z najlepszych dostępnych produktów. Ja ostatnio szukam dobrego miodu bo na https://www.miod.pl/miod-pszczeli-i-jego-niezwykla-moc/ znalazłam ciekawy artykuł o właściwościach miodu. |
|
Powrót do góry |
|
|
kawnek kandydat
|
Wysłany: Pią 30 Lip 2021, 8:41 Temat postu: |
|
|
Aby poprawić swoją sylwetkę i nawyki odżywiania można zamówić rozpisanie diety online u dietetyka. Brane pod uwagę są takie czynniki jak wiek, płeć, wzrost i aktywność fizyczna a następnie na tej podstawie dietetyk dobiera dietę dopasowaną do każdego indywidualnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
bezniku gaduła
|
Wysłany: Pią 30 Lip 2021, 14:26 Temat postu: |
|
|
Zdrowe odżywianie to podstawa. Przede wszystkim to co jemy wpływa na nasze zdrowie, dlatego warto wybierać produkty sprawdzone i dania mało przetworzone. Ja bardzo często przygotowuje dania na parze. Tutaj znajdziecie świetny przepis na pierożki gotowane na parze. Zawsze myślałam, że takie pierogi rozpadają się w gotowaniu, ale sekret tkwi w odpowiednim przygotowaniu ciasta. Często robię pierogi na parze bo uwielbia je cała moja rodzina. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaśkaa23 uzależniony
|
Wysłany: Sob 31 Lip 2021, 7:17 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że tak! Ja na pewno mogę Wam już teraz podpowiedzieć, byście zawsze stawiali na jak najlepsze rozwiązania w kontekście wsparcia Waszego zdrowia. Na pewno warto pomyśleć o tym, by właczyć do diety rokitniki. Mają one na tyle ciekawe właściwości, że powinno być to dla Was świetnym wsparciem. |
|
Powrót do góry |
|
|
walentynka uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
berneice.cole początkujący
|
Wysłany: Czw 5 Sie 2021, 14:33 Temat postu: |
|
|
Ja na co dzień staram się odżywiać zdrowo, jednak ciężko mi pogodzić zdrowe gotowanie i jedzenie z pracą. Dużo pracuję, więc nie mam czasu gotować. W biurze też ciężko jest zjeść na szybko zdrowy posiłek. Zainteresowała mnie ostatnio dieta śródziemnomorska. Przeczytałam artykuł https://redin.com.pl/poradnik/dieta-srodziemnomorska-przepisy-na-caly-tydzien/ i okazuje się, że posiłki w diecie śródziemnomorskiej przyrządza się dość szybko. Co o niej sądzicie? Może ktoś z Was ją stosował? Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Solution uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
westeroswinterfell maniak
|
Wysłany: Sob 14 Sie 2021, 13:10 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie dobrego sklepu ze zdrową żywnością oraz olejami, to koniecznie sprawdźcie ofertę tej firmy: https://www.olejznatury.pl/ . Posiadają mnóstwo olejów zimnotłoczonych w bardzo dobrych cenach. Warto też sprawdzić ichniejsze napoje, ziarna czy masła orzechowe. Na pewno nie będziecie rozczarowani ich ofertą. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luizka56 bywalec
|
Wysłany: Wto 31 Sie 2021, 23:14 Temat postu: |
|
|
Szukasz sklepu z tradycyjnymi i ekologicznymi przetworami? Jeśli tak, to koniecznie zajrzyj na stronę sklepu https://eterno.pl. Znajdziesz u nich konfitury, owoce w syropie i inne zdrowe smakołyki |
|
Powrót do góry |
|
|
Michalina89 uzależniony
|
Wysłany: Pon 6 Wrz 2021, 12:36 Temat postu: |
|
|
Dzięki za podpowiedzi !
Ostatnio zmieniony przez Michalina89 dnia Czw 27 Sty 2022, 17:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|