Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

rzęsy

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wercia5
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 2 Aug 2019, 10:22    Post subject: rzęsy Reply with quote

Hejka, poleci ktoś jakiś dobry salon z przedłużaniem rzęsy nowa huta ? Jestem przed ślubem i chce sobie zrobić żeby ładnie wyglądały. Koleżanka robi je sobie od kilku miesięcy i jest zachwycona.
Back to top
View user's profile Send private message
kankonada
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 2 Aug 2019, 10:57    Post subject: Reply with quote

A nie lepiej zadbać o swoje naturalne rzęsy? Przedłużanie je tylko zniszczy.
Back to top
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 16 Aug 2019, 10:06    Post subject: Reply with quote

Ja niedawno skończyłam kurs przedłużania rzęs i muszę przyznać, że jestem z niego zachwycona oczko W krótkim czasie sporo się nauczyłam, więc jeśli któraś z was byłaby zainteresowana to polecam zajrzeć na stronę https://lashdesign.pl/kursy-przedluzania-i-zageszczania-rzes/
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Tue 27 Aug 2019, 7:04    Post subject: Reply with quote

Piękne rzęsy to wizytówka każdej kobiety. Moim zdaniem przedłużanie rzęs nie jest wcale takie dobre, bo po pierwsze od razu widać, że rzęsy są sztuczne a poza tym doklejanie rzęs może osłabiać naturalne rzęsy więc chyba nie jest to dobra opcja. Ładny efekt można uzyskać stosując laminację i lifting rzęs. Salon https://jadoreinstytut.com/lvl-laminowanie-rzes-keratynowy-lifting posiada korzystną ofertę na tego typu zabiegi.
Back to top
AnMar
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 1 Oct 2019, 17:40    Post subject: Reply with quote

przedluzane rzesy są nienaturalne i widac ze sztuczne.. raz zalozylam i zalowalam.. potem moje byly bardzo slabe.. teraz chodze do Dermed do katowic na podkrecenie i lifting i to jest super uśmiech
Back to top
Lewer35
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 9 Oct 2019, 21:43    Post subject: asdasadadsasfaf Reply with quote

Niestety nie mam tu wiedzy. Ktoś inny musi Ci pomóc.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce