|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
wercia5 kandydat

|
Posted: Fri 2 Aug 2019, 10:22 Post subject: rzęsy |
|
|
| Hejka, poleci ktoś jakiś dobry salon z przedłużaniem rzęsy nowa huta ? Jestem przed ślubem i chce sobie zrobić żeby ładnie wyglądały. Koleżanka robi je sobie od kilku miesięcy i jest zachwycona. |
|
| Back to top |
|
 |
kankonada gaduła

|
Posted: Fri 2 Aug 2019, 10:57 Post subject: |
|
|
| A nie lepiej zadbać o swoje naturalne rzęsy? Przedłużanie je tylko zniszczy. |
|
| Back to top |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Posted: Fri 16 Aug 2019, 10:06 Post subject: |
|
|
Ja niedawno skończyłam kurs przedłużania rzęs i muszę przyznać, że jestem z niego zachwycona W krótkim czasie sporo się nauczyłam, więc jeśli któraś z was byłaby zainteresowana to polecam zajrzeć na stronę https://lashdesign.pl/kursy-przedluzania-i-zageszczania-rzes/ |
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Tue 27 Aug 2019, 7:04 Post subject: |
|
|
| Piękne rzęsy to wizytówka każdej kobiety. Moim zdaniem przedłużanie rzęs nie jest wcale takie dobre, bo po pierwsze od razu widać, że rzęsy są sztuczne a poza tym doklejanie rzęs może osłabiać naturalne rzęsy więc chyba nie jest to dobra opcja. Ładny efekt można uzyskać stosując laminację i lifting rzęs. Salon https://jadoreinstytut.com/lvl-laminowanie-rzes-keratynowy-lifting posiada korzystną ofertę na tego typu zabiegi. |
|
| Back to top |
|
 |
AnMar bywalec

|
Posted: Tue 1 Oct 2019, 17:40 Post subject: |
|
|
przedluzane rzesy są nienaturalne i widac ze sztuczne.. raz zalozylam i zalowalam.. potem moje byly bardzo slabe.. teraz chodze do Dermed do katowic na podkrecenie i lifting i to jest super  |
|
| Back to top |
|
 |
Lewer35 początkujący

|
Posted: Wed 9 Oct 2019, 21:43 Post subject: asdasadadsasfaf |
|
|
Niestety nie mam tu wiedzy. Ktoś inny musi Ci pomóc. _________________ Pamięć nie jest od pamiętania, lecz od wspominania, a to nie to samo. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce