|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Karina26 uzależniony

| 

|  Wysłany: Nie 9 Sie 2020, 18:09    Temat postu: Kołdry naturalne puchowe - warto? |   |  
				| 
 |  
				| Co wy o tym sądzicie? Warto przestawić się na takie kołdry?
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| welonowa89 uzależniony

| 

|  Wysłany: Wto 11 Sie 2020, 9:58    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Mam wrażenie, że te kołdry naturalne puchowe są takim powrotem do dzieciństwa. Chociaż domyślam się, że obecnie są wygodniejsze w użytkowaniu.
 Tutaj https://vegehome.pl/207-puch mają dość duży wybór takich kołder.
 Myślę, że warto będzie na nie rzucić okiem.
 Sprawdź sobie jak to wygląda
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Kazoo kandydat

| 

|  Wysłany: Czw 31 Gru 2020, 13:57    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Myślę, że warto postawić na lepszej jakości produkt, jeśli akurat zmieniasz kołdrę na nową. Ja osobiście najbardziej lubię właśnie kołdry puchowe, a naturalne materiały to tylko plus.  _________________
 Już niedługo nadejdzie nasz dzień! <3
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| kankonada gaduła

| 

|  Wysłany: Pon 1 Mar 2021, 11:54    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie, nie, nie nie. Miałam kilka kołder puchowych i to był dramat. Ciągłe sprzątanie pierza wcale mnie nie bawi i nie sprawia mi przyjemności. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Ona_90 bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 19 Paź 2021, 13:15    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja niestety jestem uczulona na kołdry puchowe naturalne. Za to mogę wam, polecić kołdry ze sklepu Vegehome są to kołdry 200 x 200 https://vegehome.pl/sypialnia/koldry/ Bardzo je polecam, bo jakość i cena przy tym produkcie zdecydowanie idą w parze. Bardzo je lubię przede wszystkim dlatego, że nie uczulają i że ich pielęgnacja jest niezwykle łatwa i nieskomplikowana. No i są całoroczne, więc nie trzeba kupować osobnej na lato i na zimę. Polecam! |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| roberto90 początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 22 Paź 2021, 18:04    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| 
 Dzięki za polecenie, wypróbuje
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| westeroswinterfell maniak

| 

|  Wysłany: Wto 30 Kwi 2024, 15:17    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Kołdry jedwabne antyalergiczne w poszyciu bawełnianym to doskonałe rozwiązanie dla osób, które cenią sobie wysoką jakość i komfort. Dzięki połączeniu jedwabiu i bawełny, te kołdry są nie tylko miękkie i przyjemne w dotyku, ale także zapewniają odpowiednią wentylację i regulację temperatury podczas snu. Sklep https://koldryjedwabne.pl/kategoria-produktu/koldry-jedwabne-antyalergiczne/w-poszyciu-jedwabnym/l oferuje szeroki wybór tego rodzaju kołder, które są dostępne w różnych rozmiarach i gramaturach, aby każdy mógł znaleźć idealny produkt dla siebie. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach