|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kuchel kandydat
|
Wysłany: Nie 14 Kwi 2019, 9:58 Temat postu: Gdzie z dzieciakami w Warszawie |
|
|
Niedługo odwiedzimy Warszawę z dziecmi/
Doradzicie jakieś fajne miejsca do których warto jest się wybrać? |
|
Powrót do góry |
|
|
Tamarra kandydat
|
Wysłany: Wto 16 Kwi 2019, 11:20 Temat postu: Re: Gdzie z dzieciakami w Warszawie |
|
|
Kuchel napisał: | Niedługo odwiedzimy Warszawę z dziecmi/
Doradzicie jakieś fajne miejsca do których warto jest się wybrać? |
W Airo znajduje się bardzo fajny park trampolin:
https://airo.fun/park-trampolin - na stronie jest kontakt. Byliśmy tam z dziećmi już dwa razy.Dodam, ze nie jest to jedynie miejsce, w którym mogą bawić się dzieci, ale miejsce w którym można pobawić się również wspólnie. Poczułam się jak duze dziecko
Na miejscu jest bardzo wiele atrakcji, poza tym wszystko jest nowe oraz bezpieczne.
W tym roku planuje zorganizować tam urodziny dla córki. _________________ Narzeczona ale już niedługo |
|
Powrót do góry |
|
|
Barbarka100 początkujący
|
Wysłany: Wto 14 Maj 2019, 11:56 Temat postu: |
|
|
Myślę, że rewelacyjnym miejscem dla dzieci jest Park Wodny. Ewentualnie jakieś atrakcje typu wesołe miasteczko. _________________ Życie jest piękne! |
|
Powrót do góry |
|
|
grady.green początkujący
|
Wysłany: Czw 23 Mar 2023, 11:15 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukasz jakiś sposobów na ciekawe spędzenie czasu z dziećmi, to myślę, że dobrym pomysłem może być wycieczka do parku rozrywki. W Polsce mamy wiele takich miejsc, więc na pewno trafisz na takie, które wam przypadnie do gustu. _________________ park rozrywki w polsce |
|
Powrót do góry |
|
|
kemmer.alva początkujący
|
Wysłany: Czw 30 Mar 2023, 10:36 Temat postu: |
|
|
Hej! Skoro już mowa o dzieciach to gdzie kupujecie dla nich zabawki oraz pozostałe wyposażenie? Znacie jakieś godne uwagi sklepy online? Jeśli tak to proszę o polecenie. Zależy mi na produktach dobrej jakości. _________________ mata piankowa |
|
Powrót do góry |
|
|
michal_kulig kandydat
|
Wysłany: Pon 27 Lis 2023, 9:51 Temat postu: |
|
|
Ja mam do polecenia fajne miejsce, ale we Wrocławiu. Koniecznie odwiedźcie https://hydropolis.pl/. Z Warszawy to kilka godzin pociągiem, ale warto |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|