|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| dominho555 kandydat

| 

|  Wysłany: Pią 22 Maj 2020, 11:01    Temat postu: Ubrania ciążowe |   |  
				| 
 |  
				| Witajcie, poszukiwany sklep oferujący dobrej jakości ubrania ciążowe. Cena nie gra roli, a bardziej istotna jest jakość. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| omel33 uzależniony

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Juleńka bywalec

| 

|  Wysłany: Pon 1 Cze 2020, 23:11    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zajrzyjcie  na ofertę sklepu internetowego Coolmama - oferują dobrej jakości polską odzież - topy,spodnie czy sukienki ciążowe . Ceny są atrakcyjne i to dobre ubrania dla kobiet które szczególnie dbają o komfort |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| elabarbara gaduła

| 

|  Wysłany: Pon 8 Cze 2020, 8:11    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Czy kupowałyście specjalnie odzież ciążową w ciąży czy raczej większą rozmiarowke czy też chodziłyście w tym co przed ciążą? Bo ja szukam coś dla siebie i jak na razie ciekawe oferty znalazłam na tej stronie https://fashionpolska.pl/odziez-ciazowa . Czy zasadniczo kupowaliście ciuszki większe i w tym chodziliście ? |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| luciah bywalec

| 

|  Wysłany: Pon 2 Sty 2023, 15:10    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| wiesz co ja nie przepadałam nigdy za ciażówkami  po prostu kupuję większe dresy  bardzo fajne są od Hibou i co lepsze nadadzą się zarówno na czas ciąży jak i po niej  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| andżelisia1 maniak

| 

|  Wysłany: Pią 13 Sty 2023, 9:13    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Wiele osób też zamawia pasy poporodowe od https://orirose.pl/ . Widziałam właśnie, że ten sklep posiada dosyć atrakcyjną ofertę, więc może akurat tutaj znajdziecie coś dla siebie, co do cen to nie są one jakieś zbyt wysokie |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach