| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
niepoprawny maniak

|
Posted: Sat 22 Apr 2017, 15:44 Post subject: Czy warto zdecydować się na ubezpieczenie turystyczne? |
|
|
| Niebawem zamierzam wyruszyć w podróż po Azji. Czy sądzicie, że warto zdecydować się na ubezpieczenie turystyczne? |
|
| Back to top |
|
 |
onlineexpertcompensa początkujący

|
Posted: Wed 10 May 2017, 9:02 Post subject: Ubezpieczenie turystyczne |
|
|
| Wyjeżdżając poza granicę Europy należy zakupić polisę ubezpieczeniową. Polecam ubezpieczenie Compensa Voyage. Kupując polisę turystyczną trzeba zwrócić uwagę, aby ochrona obejmowała refundację kosztów nieprzewidzianych wizyt lekarskich do odpowiednio wysokiej sumy. Polisa powinna też zapewniać pokrycie kosztów ewentualnego transportu z powrotem do Polski. Do ochrony warto też dołączyć OC w życiu prywatnym oraz NNW. Zapraszam na https://turystyka.compensa.pl/, gdzie można kupić ubezpieczenie Compensa Voyage bez wychodzenia z domu, w 5 minut. Pozdrawiam, Online Ekspert Compensa |
|
| Back to top |
|
 |
Gabi_ kandydat

|
Posted: Sat 24 Jun 2017, 8:39 Post subject: |
|
|
Jak najbardziej warto wykupić takie ubezpieczenie. Licho nie śpi zwłaszcza na wakacjach. Wg mnie powinno się też mieć ubezpieczenie na życie. Ciekawą ofertę ma http://www.viennalife.pl/ , z możliwością inwestowania środków pochodzących ze składek. |
|
| Back to top |
|
 |
aga4002 początkujący

|
Posted: Thu 27 Jul 2017, 15:04 Post subject: |
|
|
Ja to się niestety kompletnie na tym nie znam... Nie będę w związku z tym w stanie pomóc... _________________ Moją jedyną nadzieją na nieśmiertelność jest miejsce w twoich wspomnieniach. |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
graz bywalec

|
Posted: Sun 28 Apr 2019, 9:41 Post subject: |
|
|
| Ubezpieczenie podróżne to podstawa, koszty leczenia i transport za granicą są tak wysokie że bez polisy takie wydatki są nie do udźwignięcia przez jedną osobę. |
|
| Back to top |
|
 |
sylwia4012 gaduła

|
Posted: Mon 7 Dec 2020, 19:57 Post subject: |
|
|
| Zerknij na https://ubezpieczenieturysty.pl/, masz tam możliwość porównania ofert ubezpieczenia na czas podróży dla siebie i bliskich, do tego ciekawe tematyczne wpisy na blogu turystycznym. Jestem przekonana, że jak w przypadku innych ubezpieczeń nic złego się nie przydarzy, ale sama jestem spokojna gdy wybieram świadomie i mam ubezpieczenie na różne "okazje" od różnych ryzyk - gdyby jednak cos się stało mam pewność, że ochrona zadziała. |
|
| Back to top |
|
 |
filip_tomi początkujący

|
Posted: Mon 7 Dec 2020, 22:47 Post subject: |
|
|
| Według mnie przy każdym zagranicznym wyjeździe warto się ubezpieczyć |
|
| Back to top |
|
 |
jakub_gala początkujący

|
Posted: Tue 8 Dec 2020, 22:13 Post subject: |
|
|
| Ja jestem zwollennikiem dmuchania na zimne, więc zawsze wykupuję ubezpieczenie |
|
| Back to top |
|
 |
noya bywalec

|
Posted: Fri 19 Feb 2021, 13:07 Post subject: |
|
|
| Teraz nie wykupowałam turystycznego ubezpieczenia bo nie było w ogóle możliwości wyjazdu ale w zamian za to pokusiłam się o prywatne ubezpieczenie zdrowotne , jestem coraz starsza, nie wiadomo co się wydarzy i wolę mieć takie zabezpieczenie finansowe na wypadek ciężkiej choroby |
|
| Back to top |
|
 |
|