|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniaz początkujący
|
Wysłany: Pon 4 Sie 2008, 19:40 Temat postu: PREZENTY na wieczór panieński/kawalerski |
|
|
Jeśli nie macie pomysłu na preznet dla przyszłych nowożeńców polecam stronę edycja moderatorska
Wyedytowałam. Posty to nie miejsce.
Inka |
|
Powrót do góry |
|
|
malwa21 początkujący
|
Wysłany: Czw 14 Sie 2008, 10:50 Temat postu: |
|
|
dla osób z dużym poczuciem humoru polecam rure do tańca!
Wyedytowałam. Powód jak wyżej.
Inka |
|
Powrót do góry |
|
|
magdaberbec maniak
|
Wysłany: Czw 4 Gru 2008, 21:05 Temat postu: |
|
|
na allegro znalazłam grę planszową z pozycjami seksualnymi. dodają do gry kajdanki gratis. gra nie jest wulgarna więc od razu pomyślałam że to świetny pomysł na prezent dla Panny Młodej lub Pana Młodego. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ciola kandydat
|
Wysłany: Czw 14 Maj 2009, 10:08 Temat postu: |
|
|
Ja kupowałam koleżance welon z penisami w różnych kolorach,które przy włączeniu "On" zaczynały się na przemian świecić.
A koledze kupowaliśmy zestaw"dla żonkisia"który zawierał pilot z pozycjami,butelka dobrej whisky(z dopiskiem- na potencję),pejcz, i cosik jeszcze. Można dostać takie rzeczy na allegro,w sklepie "Żart", i sex-shop'ach. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
San maniak
|
Wysłany: Pon 3 Sie 2009, 11:43 Temat postu: |
|
|
Ja przyjaciołce kupiłam Kamasutre w fotografii ze szcegołowymi opisami,aby po slubie życie sexualne nie było nudne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lilia początkujący
|
Wysłany: Pon 14 Wrz 2009, 17:52 Temat postu: |
|
|
Ja dla mojej przyjaciolki wlasnie zamowilam komplet przypinek
edycja moderatorska
poza tym kupilysmy jej kostke kamasutry
Wyedytowałam.
Inka |
|
Powrót do góry |
|
|
ruda87 guru
|
Wysłany: Pon 14 Wrz 2009, 18:54 Temat postu: |
|
|
dobre przypinki Nawet jak pojedziecie ostro z alkoholem to żadna się nie zgubi, podpisane jesteście |
|
Powrót do góry |
|
|
black_Lady kandydat
|
Wysłany: Pon 28 Wrz 2009, 20:32 Temat postu: |
|
|
hahahaha te przypinki sa poprostu boskie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Liziii guru
|
Wysłany: Pon 28 Wrz 2009, 23:21 Temat postu: |
|
|
Mnie sie marzy pejczyk.. i kajdaneczki w rozowym futerku (zawsze chcialam miec takie! ). Pewnie sama kupilabym pannie mlodej jakis skorzany pejczyk.. ewentualnie lateksowe figi z rozcięciem w kroku tak, dla jaj _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Basia300 początkujący
|
Wysłany: Wto 13 Paź 2009, 23:29 Temat postu: Lista prezentow |
|
|
Oto moja lista prezentów na wieczor panienski dla panny mlodej http://listonic.pl/katarzynka/5035-WIECZOR_PANIENSKI a zapakowana pieknie narzeczona w bieliznę i z kajdankami może być idealnym prezentem dla narzeczonego. Polceam przy organizacji wieczoru panienskiego _________________ love is is in the air |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|