|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ulable początkujący
|
Wysłany: Sro 7 Lut 2018, 15:51 Temat postu: Hiszpania |
|
|
Witajcie
wybrałam taki kierunek na podróż poślubną [url= https://directspaintour.com/pl/hiszpania-wakacje-wczasy/teneryfa-wakacje/]teneryfa wczasy [/url] słyszałam, ze to miejsce jest bardzo romantyczne, dadtkowo udało mi się znaleźć rewelacyjnią, tanią ofertę. Biuro które je organizuje specjalizuje się w destynacji Hiszpanskiej, działa w Madrycie i posiada najlepsze oferty! A Wy gdzie wybieracie się na podróż poślubną? |
|
Powrót do góry |
|
|
daniela78 kandydat
|
Wysłany: Sro 14 Lut 2018, 9:52 Temat postu: |
|
|
A był ktoś w Grecji? Jakie są ceny wiecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
FotoBudka24h kandydat
|
Wysłany: Czw 15 Lut 2018, 9:33 Temat postu: |
|
|
To zależy kiedy się tam wybierasz oraz z jakim biurem, teraz ceny są zdecydowanie najniższe, ale też nie licz na ładną i słoneczną pogodę z wysokimi temperaturami. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gaduła bywalec
|
Wysłany: Pią 7 Cze 2019, 11:59 Temat postu: |
|
|
Hiszpania jest przepiękna. A co jeśli by tak tam zamieszkać? Może to głupie, ale widziałam przepiękne apartamenty https://luksusowenieruchomoscihiszpania.pl/ i tylko marzę by tam zamieszkać już na zawsze. Wakacje non stop! |
|
Powrót do góry |
|
|
Werse13 początkujący
|
Wysłany: Pon 22 Lip 2019, 23:15 Temat postu: |
|
|
Mieszkanie w Hiszpanii - marzenie |
|
Powrót do góry |
|
|
KowalskaA kandydat
|
Wysłany: Czw 17 Paź 2019, 7:30 Temat postu: |
|
|
Fajnie fajnie, nie powiem. My byliśmy też w Hiszpanii, dokładnie to na Teneryfie. Bardzo miło wspominam te wakacje, tylko szkoda że tak szybko minęły. Każdemu polecam wyspy kanaryjskie, inne też są podobno fajne. Generalnie warto sobie wypocząć po całym weselnym zamieszaniu. Normalnie to stawiamy na aktywne wakacje, jednak w tym przypadku odpuściliśmy sobie. Może przy planowaniu podróży poślubnej zerkniecie sobie na stronkę www.esky.pl/tanie-loty/0/0/co/se/szwecja Z pomocą portalu Esky możecie łatwo znaleźć dużo ciekawych okazji wakacyjnych - tanich lotów i hoteli. |
|
Powrót do góry |
|
|
bierendaa kandydat
|
Wysłany: Wto 22 Paź 2019, 19:24 Temat postu: |
|
|
Czemu by nie. Madryt, Barcelona, to przepiękne miasta, które według mnie trzeba przynajmniej raz w życiu zobaczyć. Może nawet jeszcze w tym roku ogarniecie sobie taką wycieczkę? Ja mam kilka dni urlopu więc to tak w sam raz żeby wylecieć w czwartek i wrócić w niedziele wieczorem. Znalazłam w sieci wyszukiwarkę lotów https://www.biletylotnicze.pl/airlines Zerknijcie sobie na ich stronkę. Można tu liczyć na dobre ceny biletów lotniczych, jednak trzeba też wiedzieć jak szukać. Mnie już to nie dziwi, że ceny potrafią diametralnie zmieniać się na te same loty z dnia na dzień. |
|
Powrót do góry |
|
|
sylwia23022302 początkujący
|
Wysłany: Sro 23 Paź 2019, 19:48 Temat postu: |
|
|
Moja znajoma adwokat udała się wraz ze swoim mężem na podróż ślubną właśnie do Hiszpanii - na Majorkę. Zdjęcia robią wrażenie, a widok na żywo na pewno zapiera dech w piersiach! |
|
Powrót do góry |
|
|
delbert.donnelly początkujący
|
Wysłany: Pon 4 Lis 2019, 14:24 Temat postu: |
|
|
Również marzy mi się Teneryfa lub Tunezja. |
|
Powrót do góry |
|
|
aśka19 kandydat
|
Wysłany: Pią 17 Kwi 2020, 10:07 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie polecam Gran Canarię ! Ja się zakochałam w tej wysepce ! _________________ „Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.”
Mark Twain |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|