Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wojcieszek1_198 początkujący
|
Wysłany: Sro 27 Gru 2017, 18:38 Temat postu: Oszczędności |
|
|
Jak generować oszczędności? Oczywiście najpierw je uzbierać? Czy może ciąć wydatki w aspekcie budżetu domowego, względnie kapitału firmy. _________________ Gdy idzie o coś czego robić nie mogę, choć chcę, nie spocznę póki tego nie zrobię. |
|
Powrót do góry |
|
|
krajek999 początkujący
|
|
Powrót do góry |
|
|
UrszulaM kandydat
|
Wysłany: Nie 10 Lip 2022, 11:57 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie warto część oszczędności lokować w bezpieczne aktywa jak fizyczne złoto i srebro które na pewno nie będą traciły na wartości patrząc z perspektywy długich lat. Duży wybór takich produktów możecie sobie znaleźć w ofercie mennicaskarbowa.pl Gdzie będziecie mogli liczyć na szeroki wybór, dobre ceny i jednocześnie zapewniają szybką realizację względem konkurencji u której trwa to długimi tygodniami, dlatego mam nadzieję że też się pozytywnie w tym zakresie przekonacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
jagnaa bywalec
|
Wysłany: Czw 21 Lip 2022, 11:07 Temat postu: |
|
|
No najpierw to trzeba mieć jakieś oszczędności ;p Ja jeszcze jakiś czas temu ich nie miałam, no ale po to właśnie oszczędzam w ppk żeby je sobie stopniowo uzbierać |
|
Powrót do góry |
|
|
HaniaMM gaduła
|
Wysłany: Czw 25 Sie 2022, 9:08 Temat postu: |
|
|
Ze swojego doświadczenia mogę polecić Wam zapoznanie się z ofertą mennicy skarbowej jeśli chcecie bezpiecznie lokować swoje oszczędności, jednocześnie licząc na pełne wsparcie, konkurencyjne ceny i co również ważne terminowość realizacji także na pewno wyrobicie się przed świętami z upominkiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Mennica Skarbowa kandydat
|
Wysłany: Czw 2 Lis 2023, 10:00 Temat postu: |
|
|
Na pewno w przypadku inwestycji w pewnym stopniu warto pójść w kierunku bezpiecznych inwestycji, dlatego jeżeli chcielibyście przede wszystkim skutecznie lokować swoje oszczędności w metalach szlachetnych, które pozwolą Wam przechowywać kapitał to serdecznie zapraszamy do naszej Mennicy Skarbowej https://www.mennicaskarbowa.pl/ Mamy najlepsze ceny, szeroki wybór zarówno sztabek i monet oraz pięknej biżuterii. Pozdrawiamy serdecznie i służymy pomocą! |
|
Powrót do góry |
|
|
Joanne uzależniony
|
|
Powrót do góry |
|
|
|