Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nowe mieszkania
Goto page 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nowak1
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 16 May 2017, 21:56    Post subject: Nowe mieszkania Reply with quote

Słyszałem, że ostatnio zaczyna się budować nowoczesne osiedla mieszkaniowe. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania i wydaje mi się, że tamta lokalizacja jest całkiem dobra. Jaka jest Wasza opinia na ten temat?
Back to top
View user's profile Send private message
alessandra
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 3 Oct 2017, 10:56    Post subject: Reply with quote

Ja też zastanawiałam się nad zakupem własnego mieszkania, ale chyba wolę jeszcze trochę poczekać i wybudować dom. Zawsze marzył mi się ogródek i taras, na którym piłabym rano kawę. Nie wspominając już o tym, że po latach mieszkania w bloku fajnie by było mieć większy metraż uśmiech
malina1
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 15 Oct 2017, 10:13    Post subject: Reply with quote

Wiesz co, w warszawskim Wawrze powstają nowe segmenty, zobacz czy Ci pasują http://markasdomy.pl/ - inwestycja na wysokim poziomie, sprawdzony inwestor zatem i żadnych problemów. Tez bym wybrała domek z kawałkiem zieleni niz mieszkanie, nawet w apartamentowcu. Poza tym Wawer to spokojna dzielnica, wszędzie blisko a znajdziesz cisze i spokój, zupełnie inaczej niz w centrum
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
arvena
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 23 Oct 2017, 7:12    Post subject: Reply with quote

Mi się bardziej podoba Wola niż Wawer, też tam jest dużo zieleni bo w okolicy osiedla Nowe Odolany są aż 3 duże parki w tym Moczydło które wszyscy znamy a podstawową zaletą tej lokalizacji jest oczywiście bliskość centrum
Back to top
elabarbara
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 24 Oct 2017, 15:35    Post subject: Reply with quote

Zawsze marzyłam o swoim warzywniaczku w ogródku i w końcu marzenie się spełni, bo kupiliśmy z mężem dom z ogródkiem http://pasieki-komorniki.pl/ . Zastanawiam się tylko, czy będę miała jak podlewać kwiaty i warzywa. Czy do ogródka będzie doprowadzona woda, żeby móc podłączyć np. szlauf?
Back to top
mangorem
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 30 Oct 2017, 11:41    Post subject: Reply with quote

Dla osób szukających apartamentów w Warszawie podrzucam link: http://berezynska46.pl - bardzo fajna lokalizacja, nowe budownictwo, warto rzucić okiem jeśli ktoś jest zainteresowany tego typu mieszkaniami.
Back to top
Nasturcja
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 13 Nov 2017, 21:48    Post subject: Reply with quote

Ja szukam czegoś w Lublinie. Zastanawiamy się od jakiegoś czasu, czy wybrać rynek pierwotny, czy wtórny, ale chyba jednak mieszkanie prosto od dewelopera zwycięży. Mam nadzieję, że pozwoli nam to uniknąć jakichś przykrych niespodzianek, a teraz się tyle słyszy o ukrytych wadach mieszkań, a wiadomo, że były właściciel raczej nie będzie chciał o nich wspominać. Inwestycja więc w nowe budownictwo wydaje mi się dużo bardziej rozsądna. Oglądam nowe mieszkania Lublin i wychodzi na to, że jest bardzo duży wybór i wiele możliwości. Nie wiem tylko na jaką lokalizację się zdecydować ostatecznie.
Back to top
arvena
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 30 Jan 2018, 14:48    Post subject: Reply with quote

W stolicy akurat jest dużo ciekawych osiedli, wszystko zależy od zasobności portfela i tego jakie osiedla bardziej się podobają, ja wolę spokojniejsze dzielnice ale z dobrą komunikacją, stąd wybór osiedla Atala na Targówku
Back to top
Adamila021
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 6 Feb 2018, 8:14    Post subject: Reply with quote

Takie mieszkania, a nawet osiedla mieszkaniowe to świetna okazja do zainwestowania pieniędzy. Nieruchomości do dobra lokata, która może wam dać spore zyski i spokojną emeryturę uśmiech Zainteresujcie się także ofertą firmy http://status.pl jeżeli siedzicie w nieruchomościach. Zajmują się zarządzaniem i administracją nieruchomości mieszkaniowych, dla inwestorów super opcja.
Back to top
etka
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 20 Feb 2018, 18:52    Post subject: Reply with quote

O jakiej lokalizacji mówisz? Gdzie znajdują się te mieszkania?
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Next
Page 1 of 14

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce