|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nowak1 początkujący

|
Posted: Tue 16 May 2017, 21:56 Post subject: Nowe mieszkania |
|
|
| Słyszałem, że ostatnio zaczyna się budować nowoczesne osiedla mieszkaniowe. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania i wydaje mi się, że tamta lokalizacja jest całkiem dobra. Jaka jest Wasza opinia na ten temat? |
|
| Back to top |
|
 |
alessandra początkujący

|
Posted: Tue 3 Oct 2017, 10:56 Post subject: |
|
|
Ja też zastanawiałam się nad zakupem własnego mieszkania, ale chyba wolę jeszcze trochę poczekać i wybudować dom. Zawsze marzył mi się ogródek i taras, na którym piłabym rano kawę. Nie wspominając już o tym, że po latach mieszkania w bloku fajnie by było mieć większy metraż  _________________ parapety z kamienia |
|
| Back to top |
|
 |
malina1 kandydat

|
Posted: Sun 15 Oct 2017, 10:13 Post subject: |
|
|
| Wiesz co, w warszawskim Wawrze powstają nowe segmenty, zobacz czy Ci pasują http://markasdomy.pl/ - inwestycja na wysokim poziomie, sprawdzony inwestor zatem i żadnych problemów. Tez bym wybrała domek z kawałkiem zieleni niz mieszkanie, nawet w apartamentowcu. Poza tym Wawer to spokojna dzielnica, wszędzie blisko a znajdziesz cisze i spokój, zupełnie inaczej niz w centrum |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Mon 23 Oct 2017, 7:12 Post subject: |
|
|
| Mi się bardziej podoba Wola niż Wawer, też tam jest dużo zieleni bo w okolicy osiedla Nowe Odolany są aż 3 duże parki w tym Moczydło które wszyscy znamy a podstawową zaletą tej lokalizacji jest oczywiście bliskość centrum |
|
| Back to top |
|
 |
elabarbara gaduła

|
Posted: Tue 24 Oct 2017, 15:35 Post subject: |
|
|
| Zawsze marzyłam o swoim warzywniaczku w ogródku i w końcu marzenie się spełni, bo kupiliśmy z mężem dom z ogródkiem http://pasieki-komorniki.pl/ . Zastanawiam się tylko, czy będę miała jak podlewać kwiaty i warzywa. Czy do ogródka będzie doprowadzona woda, żeby móc podłączyć np. szlauf? |
|
| Back to top |
|
 |
mangorem bywalec

|
Posted: Mon 30 Oct 2017, 11:41 Post subject: |
|
|
| Dla osób szukających apartamentów w Warszawie podrzucam link: http://berezynska46.pl - bardzo fajna lokalizacja, nowe budownictwo, warto rzucić okiem jeśli ktoś jest zainteresowany tego typu mieszkaniami. |
|
| Back to top |
|
 |
Nasturcja kandydat

|
Posted: Mon 13 Nov 2017, 21:48 Post subject: |
|
|
| Ja szukam czegoś w Lublinie. Zastanawiamy się od jakiegoś czasu, czy wybrać rynek pierwotny, czy wtórny, ale chyba jednak mieszkanie prosto od dewelopera zwycięży. Mam nadzieję, że pozwoli nam to uniknąć jakichś przykrych niespodzianek, a teraz się tyle słyszy o ukrytych wadach mieszkań, a wiadomo, że były właściciel raczej nie będzie chciał o nich wspominać. Inwestycja więc w nowe budownictwo wydaje mi się dużo bardziej rozsądna. Oglądam nowe mieszkania Lublin i wychodzi na to, że jest bardzo duży wybór i wiele możliwości. Nie wiem tylko na jaką lokalizację się zdecydować ostatecznie. |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Tue 30 Jan 2018, 14:48 Post subject: |
|
|
| W stolicy akurat jest dużo ciekawych osiedli, wszystko zależy od zasobności portfela i tego jakie osiedla bardziej się podobają, ja wolę spokojniejsze dzielnice ale z dobrą komunikacją, stąd wybór osiedla Atala na Targówku |
|
| Back to top |
|
 |
Adamila021 bywalec

|
Posted: Tue 6 Feb 2018, 8:14 Post subject: |
|
|
Takie mieszkania, a nawet osiedla mieszkaniowe to świetna okazja do zainwestowania pieniędzy. Nieruchomości do dobra lokata, która może wam dać spore zyski i spokojną emeryturę Zainteresujcie się także ofertą firmy http://status.pl jeżeli siedzicie w nieruchomościach. Zajmują się zarządzaniem i administracją nieruchomości mieszkaniowych, dla inwestorów super opcja. |
|
| Back to top |
|
 |
etka początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce