|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagnam gaduła

|
Wysłany: Czw 26 Lis 2020, 8:17 Temat postu: Ginekolog w Warszawie |
|
|
jakiego ginekologa polecanie przy problemach z ciążą pozamaciczną? |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Lis 2020, 9:25 Temat postu: |
|
|
Polecam zapisanie sie na wizytę do pani doktor Mazanowskiej Natalii:
http://balumed.pl/specjalizacje/ginekolog/
Na stronie jest kontakt.
Bardzo spokojna oraz wyczerpująca wizyta, bez pośpiechu, naz dokładnym wyjaśnieniem wykonywanych przez Panią Doktor czynności i omówieniem diagnozy.
Pani doktor ma doświadczenie również i w takich sytuacjach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika90 bywalec

|
Wysłany: Pon 14 Gru 2020, 12:10 Temat postu: |
|
|
W ogóle dobry ginekolog to skarb. Na spokojnie poszukaj kogoś dobrego i zaufanego. Mój nie tylko swietnie sie opiekowal mna i maleństwem to jeszcze pokazał mi jakie są możliwości np jeśli chodzi o pozyskani krwi pępowinowej. Dzięki temu teraz w Diagnostyka Bank komórek macierzystych bankujemy krew naszego malenstwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Pią 18 Gru 2020, 19:31 Temat postu: |
|
|
bardzo dobrych ginekologów maja w szpitalu Medicover, sama prowadzilam tam ciąże, z komplikacjami. Trafilam na dobrego specjaliste i wszystko bylo w porzadku w tym szpitalu tez rodziłam :)maja tam swietnie wyposazony oddzial neonatologiczny z intensywna terapią dla noworodków |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Czw 22 Kwi 2021, 9:42 Temat postu: |
|
|
Liczy się przede wszystkim dobro Wasze i dziecka. To powinno być dla Was absolutnym priorytetem! Właśnie dlatego w pierwszej kolejności powinnyście zajrzeć do https://psychomedic.pl/tokofobia-zaswiadczenie-cesarskiego-ciecia/ i tam dowiedzieć się więcej o ewentualnym stresie związanym z porodem. To bardzo poważna rzecz, dlatego też koniecznie powinniście zwrócić na ten temat już teraz uwagę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Wysłany: Sob 29 Maj 2021, 23:15 Temat postu: |
|
|
Na szczęście ze swoją ciążą nie miałam problemu. Też mam bardzo dobrego ginekologa, który prowadził moją ciążę, świetny specjalista. Zawsze i o wszytko mogłam i mogę go zapytać. Też pomógł mi z dobraniem odpowiedniej antykoncepcji, stosuję tabletki belara. Jednak z drugim dzieckiem chcemy trochę poczekać z różnych względów, dlatego skuteczne zabezpieczenie jest dla mnie ważne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WalczakAnia kandydat

|
Wysłany: Czw 27 Sty 2022, 20:11 Temat postu: |
|
|
Polecam udać się tutaj - https://gabinetylucka.pl/ Ja akurat jestem dopiero pierwszy raz w ciąży, bez wcześniejszych problemów, ale mają tam wielu dobrych ginekologów. Prowadzi nas pan doktor Krzysztof Herman, którego polecam. Wizyty są bez stresu, delikatne, pan doktor jest zawsze uprzejmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fluuksa bywalec

|
Wysłany: Wto 22 Lut 2022, 23:34 Temat postu: |
|
|
W centrum https://babkamedica.pl na Słomińskiego przyjmuje Pan Marcin Drab, prowadzę u niego ciążę od 16 tygodnia. Wcześniej chodziłam do innego ginekologa, ale nie byłam zadowolona. Teraz jestem. Pan Marcin to sympatyczny człowiek, delikatny i przykłada się bardzo do badań. Zawsze wszystko mi dokładnie tłumaczy, pokazuje, wyjaśnia. Takiej posty od lekarza właśnie oczekuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Wysłany: Czw 26 Maj 2022, 15:23 Temat postu: |
|
|
Współczuję, moja ciąża na szczęście rozwija się prawidłowo i z dnia na dzień dziecko coraz większe. Ale to nie znaczy, że u mnie nie pojawiają się obawy czy wszystko będzie dobrze. Zapisałam się już na test nifty Warszawa aby upewnić się, że u dziecka nie występują choroby genetyczne. Takie badanie pozwala na ich wczesne wykrycie i przygotowanie się na ile to możliwe na przyjście na świat dziecka. Nifty Pro jest testem o wysokiej czułości, z ubezpieczeniem wyniku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 gaduła

|
Wysłany: Wto 31 Maj 2022, 8:10 Temat postu: |
|
|
Renort w Śródmieściu. Mają też przychodnie w innych miejscach w Wawie, ale tutaj mam najbliżej. I wyborze zdecydowało kilka kwestii. Przede wszystkim rzetelne podejście, wizyty faktycznie zawsze na godzinę, porządny sprzęt. No i w sumie to ciężko się o coś czepić. Jest zaangażowanie, jest pomoc. kilka problemów już mi rozwiązali. Na spokojnie można korzystać. Adres: https://przychodnie-rsc.pl/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|