|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Tabacal początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Emkaolka0 kandydat

|
Posted: Tue 24 Jul 2018, 9:22 Post subject: |
|
|
Jest to bardzo ważna rzecz jeżeli chodzi o buty dla dzieci. Polecam właśnie na takie stawiać Może również zainteresuje was jakaś hurtownia obuwnicza, szczególnie osoby prowadzące biznes związany właśnie z obuwiem? Są specjalne właśnie miejsca takie jak Obuwie Hurt gdzie można za bardzo niskie ceny, bo od bezpośredniego importera załatwić obuwie męskie, damskie ale i także dziecięce. |
|
| Back to top |
|
 |
zwariowanaona początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
elabarbara gaduła

|
Posted: Wed 12 Dec 2018, 18:48 Post subject: |
|
|
| ja buciki dziecięce też kupuję w sklepie online, bo tu zawsze jest większy wybór i ceny są nawet niższe niż w sklepach stacjonarnych. A przy okazji to gdzie kupujecie ciuszki dziecięce ? Macie swoje ulubione sklepy ? ja ostatnio widziałam Kurtki dziecięce zimowe - Ceneo.pl i bardzo mi się spodobały, zastanawiam się którą wybrać dla córki. |
|
| Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Sun 16 Dec 2018, 22:01 Post subject: |
|
|
| Ja kupuje buty dla siebie jak i dla moich pociech w takim sklepie internetowym https://www.czasnabuty.pl/ Mają wszystkie buty na każdą okazję i porę roku w dobrej cenie. Jakościowo wyroby są bardzo dobre i nie mam zastrzeżeń. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce