Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ból pleców
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
View previous topic :: View next topic  
Author Message
katrina
Guest

PostPosted: Fri 12 Feb 2016, 9:18    Post subject: Ból pleców Reply with quote

Cześc W pracy pracuję przed komputerem w jednym miejscu oraz miewam duze bóle pleców. Co robić aby się ich pozbyć?
Back to top
tala
Guest

PostPosted: Fri 12 Feb 2016, 10:17    Post subject: Reply with quote

Rób sobie przerwy. Nie możesz przecież siedzieć jedynie w jednym miejscu i tak pracować bo jest to bardzo złe dla Twoich pleców. Oraz kręgosłupa. Zerknij sobie również na tę stronę:
http://sulphur.com.pl/problem/bol-kregoslupa-przyczyny-leczenie/

Znajduje się na niej dobry artykuł o przyczynach oraz sposobach radzenia sobie z bólami kręgosłupa. Jest wiele metod leczenia. Na przykład dobre działanie ( w moim przypadku) mają żele siarczkowe. Kupisz je w aptekach oraz zamowisz przez internet. ..
Back to top
Krymandza
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 17 Oct 2016, 8:16    Post subject: Reply with quote

Jestem kolejną osobą, która zaproponuje Ci masaże. W Białymstoku warto udać się tutaj na masaże i różne zabiegi http://www.medrex.pl/rehabilitacja ale ogólnie chodzi mi o to, by nie faszerować się lekami, ale właśnie przede wszystkim zainteresować się masażami.
Back to top
View user's profile Send private message
piri
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 21 Oct 2016, 10:03    Post subject: Reply with quote

Masaże u fizjoterapeuty na pewno mogą pomóc ale na dłuższą metę przy przewlekłym problemie jest to też spory wydatek. Poczytaj sobie może o masażach acuball, które możesz sobie spokojnie zrobić w domu, a zajmie Ci to kilka minut dziennie. U mnie ten wałek rehabilitacyjny Acuback rozwiązał praktycznie problem z bólami odcinka lędźwiowego, z którymi męczyłam się przez kilka lat.
Back to top
Lasota9
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 19 Jan 2017, 20:42    Post subject: Reply with quote

Super oczko Dzięki wielkie za wszystkie porady uśmiech Na pewno mi się przydadzą uśmiech
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 21 May 2018, 21:47    Post subject: Reply with quote

Mi się wydaje, że pod uwagę przydałoby się jeszcze wziąć https://www.naszarehabilitacja.pl/rehabilitacja-gdynia-domowarehabilitacja-com,gdansk.html w Gdańsku będzie trudno o lepszych specjalistów.
Back to top
kolaj2
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 3 Jul 2018, 6:54    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem to tylko kwesta aby znaleźć dobrego fizjoterapeutę lub rehabilitanta https://ranking.abczdrowie.pl Bardzo dobra jest Natalia Głobińska przyjmuje przy ul.Tatrzańskiej 63/Pawilon 40 w NZOZ KINEZA
Back to top
kuroka
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 18 Jul 2018, 10:28    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie takich rzeczy nie powinno się lekceważyć. To jest jakieś nieporozumienie, że lekarz zlekceważył ten problem. Jeśli odczuwasz ból i przeszkadza Ci to w codziennym funkcjonowaniu, to na pewno nie jest jakaś błaha sprawa. Myślę, że bardzo dobrą opcją jest rehabilitacja i zabiegi fizjoterapeutyczne lub skonsultowanie się z kliniką z prawdziwego zdarzenia, gdzie specjaliści perfekcyjnie zdiagnozują Twój problem. Osobiście polecam Sport-Klinikę, w której mają znakomitą diagnostykę, bardzo dobrych lekarzy rehabilitantów. Sądzę, że profesjonalnie i sumiennie podejdą do tematu. Na prawdę polecam to miejsce i życzę zdrowia. Pozdrawiam oczko
Back to top
skuwka
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 24 Jul 2018, 9:25    Post subject: Reply with quote

Bardzo czesto zdarza sie nam taki problem z bolem plecow. Wiem, ze np. tutaj http://www.rehabilitacje.org/ mozna znalezc dobrych specjalistow z Krakowa. Taka pomoc moze byc wskazana. Maja oni doswiadczenie, takze dobiora nam odpowiednie zabiegi.
Back to top
karcia5
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 19 Sep 2018, 14:56    Post subject: Reply with quote

Ja polecam wybrać się do solidnego fizjoterapeuty na masaż. Osobiście również wykonuję pracę siedzącą przy komputerze i także odczuwam bóle kręgosłupa. Na szczęście znalazłam sposób, by zniwelować ten sposób, jest to masaż leczniczy w gabinecie fizjoterapii funkcjonalnej Sanomedica w Warszawie: www.sanomedica.pl/
Szczerze polecam ten gabinet.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 1 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce