Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magdusia1988 kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maylena kandydat
|
Wysłany: Wto 16 Lut 2016, 9:56 Temat postu: |
|
|
Hej! Oczywiście, że warto kupić używaną suknię ślubną. Suknie używane są o wiele tańsze niż szyte na zamówienie. Najczęściej też są w idealnym stanie ponieważ są zakładane rzecz jasna kilka razy Polecam Ci pooglądać suknie używane na różnych stronach branżowych (w mojej stopce masz przykładowy serwis ogłoszeniowy tego typu) i sama przekonasz się, że jest warto ryzyko nie istnieje. _________________ Używane suknie ślubne SprzedajSuknie.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
kinia91 początkujący
|
Wysłany: Czw 18 Lut 2016, 18:49 Temat postu: |
|
|
Ja tez myślę że warto jest poszukać odpowiednio wcześniej. Wystarczy wejść na portale typu allegro w kategorię "suknie ślubne" - ofert jest na prawdę pełno i to z każdego zakątka Polski. Trzeba tylko trochę czas i cierpliwości żeby znaleźć tą jedyną - a często można trafić na markowe suknie które w salonach kosztowały krocie. |
|
Powrót do góry |
|
|
jolaf początkujący
|
Wysłany: Sro 16 Mar 2016, 7:41 Temat postu: |
|
|
Z nową suknią na pewno jest tak że będzie mniej problemów z dopasowaniem do figury z taką z drugiej ręki może trzeba będzie więcej przerabiać. Ale ja jestem raczej praktyczna i wiem że po weselu już w niej raczej nie wyjdę i będę ją chciała sprzedać. Może jedynie welon zostawię na pamiątkę jako namiastka sukni. Więc ja szukam używanej. |
|
Powrót do góry |
|
|
SupervioSS kandydat
|
Wysłany: Sro 6 Lip 2016, 8:33 Temat postu: re |
|
|
Ja bym nie polecała… dlatego że suknie w salonach zamawiasz na wymiar, to raz. Dwa że suknia w czasie ślubu bardzo się niszczy i brudzi po praniu w pralni nigdy nie jest jak ta prosto z salonu…. Jeżeli nie jesteś w sytuacji podbramkowej i możesz trochę poczekać żeby odłożyć kasę to tak zrób. Moge Ci polecić salon Młoda i Moda w Warszawie. |
|
Powrót do góry |
|
|
SupervioSS kandydat
|
|
|
Ja bym nie polecała… dlatego że suknie w salonach zamawiasz na wymiar, to raz. Dwa że suknia w czasie ślubu bardzo się niszczy i brudzi po praniu w pralni nigdy nie jest jak ta prosto z salonu…. Jeżeli nie jesteś w sytuacji podbramkowej i możesz trochę poczekać żeby odłożyć kasę to tak zrób. Moge Ci polecić salon Młoda i Moda w Warszawie. |
|
Powrót do góry |
|
|
SupervioSS kandydat
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
ZuzaZap początkujący
|
Wysłany: Wto 6 Wrz 2016, 7:39 Temat postu: |
|
|
Ale można wypożyczyć.
Wtedy nie interesuje cię to czy ktoś ją zniczył, czy nie.
Płacisz i chcesz mieć, jak nówkę.
problem będzie tylko, kiedy ty zniszczysz kosztowna sprawa, ale jeżeli wesele jest nie duże i nie planujesz zdjęć w jeziorze, to nie powinno być problemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
muppetka początkujący
|
Wysłany: Pon 10 Paź 2016, 0:37 Temat postu: Suknia z komisu |
|
|
Suknia z komisu to bardzo fajna opcja. Nie jest ubraniem bardzo uzytkowanym, bo Panna Młoda zakłada ją tylko raz i to nie jest tak, że przyjmują do tych komisów byle badziewie. Ja swoją sprzedałam w komisie Pani Alicji w salonie Jennifer Vaiano i na prawdę uważnie ją obejrzała. Nie ma możliwości, zeby wystawiła do sprzedaży chociażby minimalnie uszkodzoną suknię. No i poza tym przecież mierzysz ją i oglądasz osobiście, wiec nie ma żadnego problemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
gurl kandydat
|
Wysłany: Czw 27 Sie 2020, 10:09 Temat postu: |
|
|
A jakie sukienki dla gruszki z figury? |
|
Powrót do góry |