Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Tanie obrączki o wymarzonym wzorze - gdzie zamówić?
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Obrączki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Monika Górnik
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 10 Jul 2015, 13:47    Post subject: Tanie obrączki o wymarzonym wzorze - gdzie zamówić? Reply with quote

Witam, jestem z Wadowic i chciałabym kupić ładne, niedrogie i porządnie wykonane obrączki. Byłam już w kilku salonach w Wadowicach, nawet w Krakowie, ale wszystkie modele, które wpadły mi w oko kosztują horendalne pieniądze! Czy znacie może jakiś fajnych jubilerów, którzy w rozsądnej cenie robią obrączki na zamówienie? Taki wzór, jaki sobie wymyślę?
Michaska44
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 10 Jul 2015, 14:00    Post subject: Reply with quote

O - koleżanka z okolicy! Może się znamy?
Monika, trafiłam ostatnio w jednej z Wadowickich restauracji, w której zamierzamy zorganizowac wesele, na ulotki takiej firmy DM Biżuteria. Okazało się że nie mają swojego salonu, ale samo jeżdżą do klientów i spotykają się z nowożeńcami w domach weselnych - co jest nawet bardzo wygodne. I mają naprawdę fajne ceny złota - wiem, bo z nimi już gadałam. Nie powiem, że taniocha, bo to by nawet podejrzane było, ale idzie zaoszczędzić nawet tysiaka w porównianiu np z popularnym Apartem.
Chwalą się tym, że zrobią każdy projekt, cokolwiek klient sobie wymyśli:
http://www.dmbizuteria.pl/nasza-bizuteria/obraczki-slubne/twoj-wlasny-projekt-2
Dają na wszystko certyfikaty, to też sprawdziłam już. Więc się na nich zdecydowaliśmy. Właśnie czekam na zamówione obrączki, ciekawa jestem jakie będą - mam nadzieję, że będę zadowolona.
Back to top
View user's profile Send private message
Monika Górnik
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 23 Jul 2015, 13:55    Post subject: Reply with quote

i już nikt więcej nic nie zna? żadnych poleceń?
ZlotaLinia_com
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 27 Jul 2015, 8:30    Post subject: Reply with quote

Akurat tak się składa,że jubilerstwem oraz obrączkami zajmujemy się na co dzień więc jeżeli jesteś z Wrocławia,to tym bardziej możemy pomóc i doradzić co do wyboru,cenowo wychodzi to bardzo rozsądnie i masz kilka ciekawych wzorów.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
sally
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 26 Feb 2016, 16:50    Post subject: Reply with quote

Bardzo fajny jubiler jest na Kalwaryjskiej w Krakowie. Nie pamiętam nazwy. Zaraz za rossamanem jadąc od korony. Bardzo niedrogo nam wyszło a mamy wymarzone obrączki uśmiech
Ani-Gold
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 7 Mar 2016, 14:54    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem nie warto ograniczać się tylko do jednego jubilera,możesz przecież wybrać wśród tych internetowych i dodatkowo masz pewność co do niższej ceny,w żadnym wypadku nie ucierpi na tym jakość.
Adelaida
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 24 Mar 2016, 9:53    Post subject: Reply with quote

Poszukaj w wyszukiwarce pod "nietypowe obrączki" - ja tak znalazłam swoje z odciskiem linii papilarnych uśmiech
Back to top
ella_b
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 8 Apr 2016, 16:03    Post subject: obrączki jedyne w swoim rodzaju :-) Reply with quote

Jeśli chodzi o obrączki w Krakowie, swoje perypetie właśnie opisałam na swoim ślubnym blogu: http://weselemi.blogspot.com/2016/04/obraczka-to-nie-jest-zwyky-pierscionek.html
Mam nadzieję, że będzie Wam pomocny. uśmiech
Back to top
Sundiamore
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 4 May 2016, 12:50    Post subject: Reply with quote

Akurat jeżeli chodzi o oryginalną i stylowa biżuterię w rozsądnej cenie,to możemy pomóc,doradzić na forum,ponieważ zajmujemy sie nią na co dzień,zobacz na SundiAmore uśmiech

Back to top
sierpniowaPM
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 8 Jun 2016, 17:53    Post subject: Reply with quote

Pamiętajcie że cena standardowych złotych obrączek wyliczana jest na giełdzie. Czyli to po ile będzie cena za 1 g złota = cena waszych obrączek Do tego doliczcie marże sklepu oraz czy posiada kamień itd.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Obrączki All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce