|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Monika Górnik początkujący

|
Posted: Fri 10 Jul 2015, 13:47 Post subject: Tanie obrączki o wymarzonym wzorze - gdzie zamówić? |
|
|
Witam, jestem z Wadowic i chciałabym kupić ładne, niedrogie i porządnie wykonane obrączki. Byłam już w kilku salonach w Wadowicach, nawet w Krakowie, ale wszystkie modele, które wpadły mi w oko kosztują horendalne pieniądze! Czy znacie może jakiś fajnych jubilerów, którzy w rozsądnej cenie robią obrączki na zamówienie? Taki wzór, jaki sobie wymyślę? _________________ Miłość to jedyny narkotyk, który nie zabija, tylko daje życie. |
|
| Back to top |
|
 |
Michaska44 kandydat

|
Posted: Fri 10 Jul 2015, 14:00 Post subject: |
|
|
O - koleżanka z okolicy! Może się znamy?
Monika, trafiłam ostatnio w jednej z Wadowickich restauracji, w której zamierzamy zorganizowac wesele, na ulotki takiej firmy DM Biżuteria. Okazało się że nie mają swojego salonu, ale samo jeżdżą do klientów i spotykają się z nowożeńcami w domach weselnych - co jest nawet bardzo wygodne. I mają naprawdę fajne ceny złota - wiem, bo z nimi już gadałam. Nie powiem, że taniocha, bo to by nawet podejrzane było, ale idzie zaoszczędzić nawet tysiaka w porównianiu np z popularnym Apartem.
Chwalą się tym, że zrobią każdy projekt, cokolwiek klient sobie wymyśli:
http://www.dmbizuteria.pl/nasza-bizuteria/obraczki-slubne/twoj-wlasny-projekt-2
Dają na wszystko certyfikaty, to też sprawdziłam już. Więc się na nich zdecydowaliśmy. Właśnie czekam na zamówione obrączki, ciekawa jestem jakie będą - mam nadzieję, że będę zadowolona. |
|
| Back to top |
|
 |
Monika Górnik początkujący

|
Posted: Thu 23 Jul 2015, 13:55 Post subject: |
|
|
i już nikt więcej nic nie zna? żadnych poleceń? _________________ Miłość to jedyny narkotyk, który nie zabija, tylko daje życie. |
|
| Back to top |
|
 |
ZlotaLinia_com bywalec

|
Posted: Mon 27 Jul 2015, 8:30 Post subject: |
|
|
| Akurat tak się składa,że jubilerstwem oraz obrączkami zajmujemy się na co dzień więc jeżeli jesteś z Wrocławia,to tym bardziej możemy pomóc i doradzić co do wyboru,cenowo wychodzi to bardzo rozsądnie i masz kilka ciekawych wzorów. |
|
| Back to top |
|
 |
sally początkujący

|
Posted: Fri 26 Feb 2016, 16:50 Post subject: |
|
|
Bardzo fajny jubiler jest na Kalwaryjskiej w Krakowie. Nie pamiętam nazwy. Zaraz za rossamanem jadąc od korony. Bardzo niedrogo nam wyszło a mamy wymarzone obrączki  _________________ Najlepsza cukiernia kraków Ciasta i torty okolicznościowe. Wszystko naturalne i pyszne. |
|
| Back to top |
|
 |
Ani-Gold kandydat

|
Posted: Mon 7 Mar 2016, 14:54 Post subject: |
|
|
Moim zdaniem nie warto ograniczać się tylko do jednego jubilera,możesz przecież wybrać wśród tych internetowych i dodatkowo masz pewność co do niższej ceny,w żadnym wypadku nie ucierpi na tym jakość. _________________ www.Ani-Gold.pl |
|
| Back to top |
|
 |
Adelaida kandydat

|
Posted: Thu 24 Mar 2016, 9:53 Post subject: |
|
|
Poszukaj w wyszukiwarce pod "nietypowe obrączki" - ja tak znalazłam swoje z odciskiem linii papilarnych  |
|
| Back to top |
|
 |
ella_b początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
Sundiamore bywalec

|
Posted: Wed 4 May 2016, 12:50 Post subject: |
|
|
Akurat jeżeli chodzi o oryginalną i stylowa biżuterię w rozsądnej cenie,to możemy pomóc,doradzić na forum,ponieważ zajmujemy sie nią na co dzień,zobacz na SundiAmore  _________________ http://sklep.sundiamore.pl
 |
|
| Back to top |
|
 |
sierpniowaPM kandydat

|
Posted: Wed 8 Jun 2016, 17:53 Post subject: |
|
|
| Pamiętajcie że cena standardowych złotych obrączek wyliczana jest na giełdzie. Czyli to po ile będzie cena za 1 g złota = cena waszych obrączek Do tego doliczcie marże sklepu oraz czy posiada kamień itd. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce