|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
domcia192 guru
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 10:04 Temat postu: 28 czerwca 2014 wymarzona data Domci ;* |
|
|
Nadeszła kolej na mnie Ostrzegam nie umiem pisać takich relacji, nie umiem opowiadać historii
Piątek 27.06
Dzień dłużył się niesamowicie. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca w domu. Zrobiłam obiad, posprzątałam a raczej przenosiłam rzeczy z miejsca na miejsce i patrzyłam w telewizor. Gdy doczekałam się godziny 15:00 pobiegłam skocznym krokiem do jeszcze wtedy Narzeczonego do pracy i zabrałam naszego samochoda do czyszczenia. Zostawiłam go i na 16 poszłam na paznokcie. Gdy tak robiła mi kobieta te paznokcie zadzwonił do mnie ksiądz na pogaduchy. Bardzo przyjemny człowiek. Pytał co byśmy chcieli żeby na kazaniu mówił i czy może jakieś kawały opowiadać. I wtedy już się mega wyluzowałam. O 18:30 wróciłam do domu i dalej się nudziłam. Męczyłam się do 23:00. Wkońcu mój dzień dobiegł końca i zasnęłam zmęczona nudą.
28.06 TEN DZIEŃ
Doczekałam się! Ale jak to zawsze u mnie bywa jak nie trzeba to wstanę wcześniej a jak trzeba to oczywiście Domcia zasypia jak kamień i nie da jej się obudzić. Norma Wstałam o godzinie 6:55 mimo budzika. Fryzjera miałam na 7 więc biegłam przeskakując schodki na kładce co 3. Zrobienie całej fryzury zajęła może 30 minut. A że makijaż miałam o godzinie 12:00 to wróciłam do domu na drzemkę w pozycji siedzącej zwinięta w kłębek z głową w powietrzu co by się nie zespsuła. Jak mnie tato zobaczył myślałam że się ze śmiechu udusi. Mówił że w wojsku to się różnie spało ale tak to tylko ja potrafię. W między czasie przyjechał brat mojego dziadzia z dziewczyną (!) i pojechali na cmentarz. Koło 11:40 zebrałam się do makijażystki. Siedząc na krześle wpadł fotograf i walnął mi serię zdjęć. Trudno się było nie śmiać jak każde zdjęcie było sygnalizowane hasłem „hiu hiu”. Ale zdjęcia podobno wyszły świetnie. Po powrocie do domu zaczęłam już końcowe przygotowania. Prysznic i zaczęłam się ubierać i zakładać dodatki. O godzinie 13:30 byłam już gotowa. Przyszła moja chrzestna i brat dziadzia wrócił. To było najdłuższe 30 minut mojego życia. Gdy nareszcie nadeszła godzina 14 przyjechał mój Narzeczony ze świadkiem i Rodzice. Oczywiście nie obyło się bez wykupywania. Śmiechu było na potęgę . Wykupywana byłam lizakami, cukierkami a jak dalej było mało to mój K. wyciągnął piersiówki. Tato był wniebowzięty. Mama się bardzo cieszyła . Wkońcu weszli do domu. Gdy K. zobaczył mnie w sukni czekającą potok łez po policzkach płynął i nie mógł przestać i tak się we mnie wtulił że i jak zaczęłam ocierać łzy. Był mega wzruszony i zachwycony i tego nigdy nie zapomnę. A uśmiech z Jego twarzy nie zszedł już do końca dnia. Ba do tej pory chodzi szczęśliwy. Tak bardzo byłam piękna dla Niego. Przyszedł czas na błogosławieństwo. Tego już nie będę opisywać. Każde wygląda tak samo Po błogosławieństwie na trasie do auta czekała nas brama w drzwiach do klatki schodowej. Dostałam drzewienny wałek na męża Wcisnęłam się do auta i pojechaliśmy do kościółka Msza minęła szybko i sprawnie. Ksiądz pięknie mówił skupił się na nas, na tym czym się zajmujemy. Po mszy życzenia i wszyscy pojechaliśmy do restauracji. Rodzice przywitali nas chlebem i solą tłukliśmy kieliszki, mąż przeniósł mnie przez próg, „sto lat” goście odśpiewali, i zasiedliśmy wszyscy do gorącego dania. Pomiędzy obiadem a deserem odstawiliśmy nasz pierwszy taniec w pełni improwizowany. Podobno wyszło wszystko świetnie Później tańce, chodzenie od stołu do stołu do gości. O 21:30 tort, o 23:00 podziękowania dla rodziców, które zrobiły furorę no i o 0:00 oczepiny Wesele skończyło się o 5:30 rano orkiestra już spakowana do wyjścia a nas została grupka i dalej się bawią. Do dziś dzwonią ludzie i chwalą sobie nasze wesele.
Tyle się naczekałam na Ten dzień a tu tak szybko minął szkoda że nie mogę przeżyć tego dnia jeszcze raz
ZDJĘCIE 1
ZDJĘCIE 2 _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
Ostatnio zmieniony przez domcia192 dnia Wto 5 Sie 2014, 10:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Asiulaaa019 guru
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 10:13 Temat postu: |
|
|
Serdecznie gratuluję
Życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo dużo miłości
Chętnie obejrzę więcej zdjęc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
korcia1802 uzależniony
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 11:05 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Oby wszystkie Wasze wspólne dni były takie piękne jak Ten jeden! Pięknie wyglądaliście _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
aga88 gaduła
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 12:14 Temat postu: |
|
|
Gratuluję i wszystkiego dobrego
Drugie zdjęcie jest rewelacyjne Poprawiło mi humor _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mani_ani guru
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 12:19 Temat postu: |
|
|
Domcia, gratuluję! Najbardziej ucieszył mnie moment, w którym Twój Mąż po zobaczeniu Cię zaczął płakać Ja te zdjęcia już znam, od tego pierwszego kolejny raz nie mogę oderwać wzroku! I mam wielką nadzieję, że wstawisz coś jeszcze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
domcia192 guru
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 12:34 Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny wstawię w tym tygodniu do piątku mam nadzieję mają być już wszystkie zdjęcia _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
|
|
Powrót do góry |
|
|
annna guru
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 13:03 Temat postu: |
|
|
Gratulacje, wyglądaliście świetnie Czekamy na więcej zdjęć _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kasia_90 guru
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 16:13 Temat postu: |
|
|
NO NARESZCIE aleś sobie męża upolowała (jak widać na załączonym zdjęciu ) kurde non stop Cię kojarzę z burzą blond loków przez to Twoje profilowe na fejsiku i nie mogę się przestawić nie mniej wglądałaś pięknie gratuluję i życzę mnóstwo lat wspólnego szczęścia i miłości i maluszka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martylda maniak
|
Wysłany: Sro 9 Lip 2014, 16:14 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Pięknie wyglądaliście _________________
|