|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bajeczka79 gaduła
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 8:16 Temat postu: 05.07.2014 Śląsko - Podkarpacki slub bajeczki 79 :) |
|
|
Od 5 dni jestem mężatką więc czas na jakąś relację
4,07- Dzień który był dla nas jakimś koszmarem.Nic się nie układało.Po pierwsze ksiądz- zastępował mojego proboszcza który sobie pojechał na wakacje-stary zniedołężniały pan,zapominający się,ledwo stojący na nogach,bardzo nieprzyjemny w obyciu.Zrugał nas bo twierdził że mieliśmy być u niego przed południem i w ogóle brak słów.Już w tym momencie naprawdę mieliśmy dość tego całego ślubu ,wesela.Biegiem pojechaliśmy do sąsiedniej parafii poprosiliśmy o pomoc przesympatycznego księdza Andrzeja.Matko- jak ja się cieszę że go zastaliśmy.Potem ukazało się ze brakło nam 2 pokoi dla gości.Cala rozpiska pokoi która dopracowywaliśmy od miesięcy poszła do kosza.Ot.. Właściciel ma podpisaną umowę z firmą która po raz 1 musiała zostać na weekend w liczbie 6 osób i nie mógł ich wyrzucić.Cudem to ogarnęliśmy.Potem biegiem zawieźliśmy wódkę,napoje na sale- na 3 samochody.Ustawianie stołów winietek-które potem tak część gości poprzestawiała że myślałam że spadnę ze stołka
05,07 TEN DZIEŃ
Pobudka o 7.8.00 fryzjerka.Fryzura nawet nawet jej się udała.Wróciłam dokończyłam przystrajanie podwórka.Nadjechały moje siostry z rodzinkami-przywiozły mi bukiet -piękny .Butonierki - niedopracowane wrrrr.I kwiatek we włosy.Mój W się wykąpał i pomogłam mu się ubrać.Potem ja poszłam na piętro,siostry pomogły mi się ubierać(szwagrowie się plątali pod nogami bo każdy czegoś szukał tak że nawet oni widzieli mnie w bieliźnie ) Potem przyszedł na górę fotograf,każdej z Was życzyłabym kogoś takiego.Po raz pierwszy w życiu pozowałam bez skrępowania wręcz na luzie.Zaczęła grać muzyka-to moja mamusia miała taki pomysł zatrudnić grajka hehe zaczął boleć mnie brzuch ze stresu ale trzeba było schodzić na dół.Matko jak się bałam żeby się nie potknąć Podeszłam do mojego W przywitałam,zapięłam butonierkę(zobaczycie dlaczego ja podeszłam )Potem błogosławieństwo-mama i chrzestna pociągające nosem I ruszamy do autka.Zaraz za domem przy szlabanie)mieszkałam w leśniczówce) pierwsza bramka życzenia.Potem jeszcze po drodze 5 bramek.Pod kościołem niespodzianki,znajomi z daleka,nauczycielka z podstawówki.I w powitaniu na progu ksiądz Andrzej jako główny celebrujący mszę W czasie mszy cały stres ze mnie opadł,aż widać na zdjęciach.W. zaciął się przed słowami - i że Cię nie opuszczę)bo mu się przypomniało jak żartowaliśmy z nie dopuszczę a ja zaczęłam się wtedy śmiać Potem powitanie chlebem i solą,zbicie kieliszków,pierwszy taniec.Również jakimś cudem bezstresowy mimo braku przygotowań a w naszym przypadku taniec to sztuka Wyszło naprawdę super ! I co tu dalej pisać- wspaniała zabawa do samego rana.Ostatni goście wyszli grubo po 5 rano.Z podziękowań wiemy że wszyscy byli zachwyceni :)Nigdy nie marzyłam o białej sukni,weselu-ale powiem teraz z całym przekonaniem- warto było )
Przepraszam za długaśną relacje
[/img]
[img][/img] _________________
Ostatnio zmieniony przez bajeczka79 dnia Czw 17 Lip 2014, 8:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
pearl.jamka guru
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 8:19 Temat postu: |
|
|
Się popłakałam ze wzruszenia
Ślicznie wyglądaliście (w ogóle miałaś sukienkę prawie taką samą jak ja )
Życzę Wam miłości i miłości i miłości <3 |
|
Powrót do góry |
|
|
domcia192 guru
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 8:27 Temat postu: |
|
|
Gratuluję! Szczęścia i miłości! Pięknie wyglądaliście _________________ Jesteśmy parą od 22.04.2007r. ;** <3
Zaręczeni od 14 grudnia 2012r. ;*
|
|
Powrót do góry |
|
|
annna guru
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 8:29 Temat postu: |
|
|
Wcale nie długaśna relacja! Gratulacje i wszystkiego najlepszego na Nowej, WSPÓLNEJ Drodze Życia Bądźcie zawsze tacy szczęśliwi i wpatrzeni w siebie jak tego dnia
Wyglądaliście ślicznie, oboje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mani_ani guru
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 8:30 Temat postu: |
|
|
Bajeczko, relacja wcale nie była długaśna - bardzo przyjemnie się ją czytało Gratuluję Wam rozpoczęcia wspólnej drogi życia Niech każdy jej dzień będzie z namacalnym Błogosławieństwem! Pięknie wyglądaliście! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
korcia1802 uzależniony
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 9:42 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Pięknie wyglądaliście w Waszym dniu! Wzruszająca relacja, powodzenia na nowej Wspólnej drodze życia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martylda maniak
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 14:01 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! Bardzo ładnie wyglądliście. Niech Wam się szczęści na nowej drodze życia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia11889 uzależniony
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 16:13 Temat postu: |
|
|
Gratulacje!! Wyglądaliście pięknie Dużo miłości i szczęścia na wspólnej nowej drodze życia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
czerwony kotek uzależniony
|
Wysłany: Czw 10 Lip 2014, 17:53 Temat postu: |
|
|
gratulacje! _________________
|