|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
maca47 kandydat

|
Posted: Tue 11 Mar 2014, 11:28 Post subject: Sportowe? Czy limuzyna? Jakie wybrać? |
|
|
Jakie auto najlepiej wybrać? Oklepane limuzyny? Czy coś niepowtarzalnego? Np. sportowy klasyk z ubiegłego wieku?
www.autaklasyczne.pl |
|
| Back to top |
|
 |
ala85 kandydat

|
Posted: Sat 15 Mar 2014, 14:10 Post subject: |
|
|
Ostatnio widziałam Fiata 125p czyli pospolicie "duzy fiat" świetnie to wyglądało, goście będą zachwyceni  |
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Tue 18 Mar 2014, 12:15 Post subject: |
|
|
To już bym wolała to sportowe Limuzyna? ok, może wyglądać efektywnie w LA lub Miami, na naszych polskich ulicach raczej wzbudza szyderczy śmiech aniżeli podziw. Dla mnie ślubne, białe limuzyny zawsze wyglądały bardzo kiczowato.  |
|
| Back to top |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Posted: Tue 18 Mar 2014, 21:33 Post subject: |
|
|
Zwykłe auto i już. Coś starego - ok, duży fiat, polonez, itp. albo wołga  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
| Back to top |
|
 |
iwogur80 początkujący

|
Posted: Thu 20 Mar 2014, 15:28 Post subject: |
|
|
Ja osobiście chciałabym jakieś fajne sportowe autko albo terenowe. Świetnie się prezentują  _________________ Szukam najlepszego miejsca na Warmii i Mazurach do zorganizowania mojego wesela. Chce, żeby było jak w bajce:) |
|
| Back to top |
|
 |
Laurka161 początkujący

|
Posted: Sun 23 Mar 2014, 21:08 Post subject: czym do ślubu |
|
|
My jedziemy do ślubu limuzyną z polecenia od kuzynki. Świetna sprawa. Najbardziej cieszy mnie że samochód jest sześcioosobowy i świadkowie będą siedzieć z przodu z kierowcą a my mamy cały tył dla siebie. Moja suknia dość duża zmieści się bez problemu, autko wygodne. Jestem zadowolona. Namiary do tego pana na priv. Chciałabym wrzucić tu zdjęcie, ale coś nie idzie. [/imghttps://www.facebook.com/pages/Zabytkowa-Limuzyna/670510526324416 |
|
| Back to top |
|
 |
natalka8 kandydat

|
Posted: Mon 24 Mar 2014, 20:40 Post subject: |
|
|
Ja wybrała jakieś stare auto, ale raczej amerykańskie Czyli efektowne, ale stylowe! I właśnie ten styl mi się podoba. Limuzyna jakoś mnie nie kręci. |
|
| Back to top |
|
 |
Krzyś kandydat

|
Posted: Mon 5 May 2014, 20:17 Post subject: |
|
|
Razem z narzeczoną zdecydowaliśmy, że pojedziemy 8 metrowym samochód do ślubu Płońsk.
- po pierwsze, dlatego, że takiego auta nie spotkasz na co dzień na ulicy
- po drugie, komfort. W środku jest tyle miejsca, że nie czujesz jak w tokijskim metrze czego nie da się powiedzieć o zwykłych autach 5 osobowych
Last edited by Krzyś on Tue 29 Jul 2014, 13:10; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
pawel.mat33 początkujący

|
Posted: Tue 6 May 2014, 16:02 Post subject: |
|
|
| Ostatnio widziałem na mieście limuzynę jadącą do ślubu, osobiście bardzo mi się to podobało. |
|
| Back to top |
|
 |
kornelka początkujący

|
Posted: Fri 9 May 2014, 9:09 Post subject: |
|
|
przede wszystkim stylowo. Dlatego zdecydowaliśmy się z narzeczonym na Mercedesa CLS kolegi. Czarny z lekkim przyozdobieniem _________________ wesele zielona góra |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce