|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rashel maniak
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:01 Temat postu: Jak Rashel została Panią Marynarzową :) |
|
|
Wszystko zaczęło się niewinnie. Od lekkiego zaspania z siostra A. Do fryzjera szybki wylot z domu i na szczęście zdarzyłyśmy. Tutaj kolejny problem – fryzjerka nie odtworzy mojej poprzedniej próbnej bo... Telefon na którym były zdjęcia mojej fryzury, został skradziony. Więc znowu wielka improwizacja i efekt.... WOW wyszło lepiej niż na próbnych
Szybko do domu, zjadłam lekki obiadek, i w drogę do makijażystki. Tu już w ogóle wielki spontan, bo nie malowała mnie wcześniej wcale! Ale po 1,5 h siedzenia, wyszłam stamtąd oniemiała i szczęśliwa umalowana jak królewna z bajki
W tym czasie, Adi wraz z mamą i świadkiem ogarniali winietki, upominki i Regulaminy Weselne na sali na szczęście, dali sobie ze wszystkim rade i było ok
W domu lekki nie ogar. Mama lata, tata lata, wszyscy jak koty z chorymi pęcherzami. Ja wzięłam prysznic, wbiłam się w bieliznę i halkę, i czekałam na świadkową. Jak przyjechała, to zaraz zadzwonił A, że fotograf już do mnie jedzie .
Chłopina chwile poczekał, bo moja mama wciąż nie ogarnięta była, i zaczęło się fotografowanie z przygotowań ile się naśmiałam, jak mi świadkowa kiecki nie mogła zawiązać
W końcu się uszykowałam, i przyjechał A. Z rodzinką na błogosławieństwo. No cóż, nie wiem czy mu szczęka opadła z wrażenia, bo nie zauważyłam hahaha
Mamuśce się głosik łamał przy błogosławieństwie, ale poszło gładko. I ruszyliśmy do kościoła.
Jak zobaczyłam auto, to mi szczęka opadła jak wrzucę później zdjęcia to zobaczycie dlaczego
Poczekaliśmy chwile pod zakrystią, podpisaliśmy papiery i zaraz się zaczęła jazda bez trzymanki
W kościele ogólnie miałam głupawkę. Cały czas byłam rozbawiona (jak się później okazało, wszyscy czekali kiedy wreszcie wybuchnę śmiechem!!), a A. ziewał
Dodatkowo mój ukochany z wrażenie, chciał mi założyć swoją obrączkę na szczeście ksiądz szybko mu uzmysłowił, że bierze swoją zamiast mojej chyba nawet nikt tego nie zauważył
Wychodząc z kościoła zobaczyłam koleżankę... I poszło wszystko! Łzy w oczach, zrobiłam się blada... Jej mąż mówił, że minę miałam wtedy nieziemska!! Momentalnie zeszły ze mnie nerwy i emocje
Pod kościołem wszyscy obrzucili nas groszakami w zbieraniu pomogły nam dzieciaczki
I zaczęły się życzenia. Jery, ile ludzi było w kościele!! Byłam w niezłym szoku, widząc co niektórych znajomych, których od dawna nie mogłam jakoś utrafić na mieście
Później dojazd na sale. Bramę zrobił nam jeden lokalny pijaczek a niedaleko sali trasa była zatarasowana autem POMOCY DROGOWEJ ale się naśmialiśmy
Na sali kolejny koncert życzeń i zaczęła się impreza
Pierwszy taniec totalna prowizoka, bo utwór wybraliśmy dzień przed
O 23 wygoniliśmy wszystkich na dwór, i zaczęło sie puszczanie lampionów. Widok piękny, jak kilkanaście z nich unosiło się razem w powietrzu. Chyba wszyscy byli z tej atrakcji zadowoleni
trochę daliśmy ciała przy zabawie z pytaniami i podnoszeniem butów hahaha no wesoło było i tak
Ostatni goście uciekli przed 5 a my mogliśmy udać się na spoczynek
Drugi dzień wstaliśmy, i ze znajomymi usiedliśmy na ogrodzie delektując się ciszą, spokojem, i piwkiem
O 14 zjechała cała reszta imprezowiczów i zabawa trwała do 19 o 21 byliśmy dopiero w domu, ogarnęliśmy jedzenie z sali, ciasta... Mój Adrian padł a ja jeszcze ze znajomymi dojadaliśmy weselne żarełko
W życiu się tak nie wybawiłam tańczyłam na bosaka, a suknie mam... W STRZEPACH!! Tiul podarty, koronka poodpruwaną, welon podarty... Baletki wywalone, bo nie dość, że były niewygodne, to z białego stały się czarne
Wybaczcie, może chaotycznie wszystko opisałam, ale nie jestem dobra w zdawaniu ogólnych relacji z takich wydarzeń za dużo się działo i nawet mszy nie pamiętam za dobrze _________________
Ostatnio zmieniony przez Rashel dnia Czw 19 Wrz 2013, 13:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
lauraire guru
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:08 Temat postu: |
|
|
Widzisz, niepotrzebnie było tyle stresów, płaczów i marudzenia. Wszystko wszyło idealnie i Wy tacy piękni i szczęśliwi.
Wszystkiego dobrego na nowej drodze Niech się Wam wiedzie, bądźcie zawsze tak szczęśliwi i uśmiechnięci. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kithy maniak
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:08 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz wszystkiego dobrego Super, że impreza się udała i makijaż bo b yłaś zrozpaczona ... no i ciekawi mnie to auto _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
agattt moderator
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:23 Temat postu: |
|
|
Ślicznie wyglądałaś, mąż przystojniacha (za mundurem... )
Gratuluję serdecznie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Noir maniak
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:23 Temat postu: |
|
|
Gratulacje |
|
Powrót do góry |
|
|
Asiulaaa019 guru
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:28 Temat postu: |
|
|
Ślicznie wyglądałaś!
Serdecznie gratuluję _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ewa-Gdy guru
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:40 Temat postu: |
|
|
Mężczyzna w mundurze na ślubnym kobiercu wygląda obłędnie.
Ale nic nie może dorównać Twojemu lookowi
Ślicznie!
Gratulacje ogromne! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasztanowa guru
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:48 Temat postu: |
|
|
Gratulacje Czekamy na więcej zdjęć _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ruda_wiewiórka moderator
Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:54 Temat postu: |
|
|
A widzisz? wszystko się ładnie udało
Szczęścia Wam życzę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
kalusia2228 bywalec
|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 14:55 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego Kochana wyglądałaś cudnie , jestem ciekawa kolejnych zdjęć. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|