|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Nie 15 Sie 2010, 15:26 Temat postu: |
|
|
Tomek wow, każdy musiał być wtedy naprawdę szczęśliwy bo się nie spodziewali. Gratulację.  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 18:33 Temat postu: :) |
|
|
My się zaręczyliśmy w poprzedni piątek:) w Krakowie:) lecieliśmy samolotem z Warszawy do Krakowa (poświęcił się dla mnie, bo ja jestem zafascynowana lataniem, on też, ale bardzo przeżywa) Później całkiem w tajemnicy, zabrał mnie na obiad..do restauracji, na tarasie, gdzie było widać całą panoramę miasta, była dziewczyna grająca na skrzypcach, popłakałam się ze szczęścia.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 19:14 Temat postu: |
|
|
| Brawo dla Twojego narzeczonego! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 19:45 Temat postu: |
|
|
mmmmm...zaręczyny jak z bajki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Czw 19 Sie 2010, 22:03 Temat postu: |
|
|
My zaręczyliśmy się rok i trzy dni temu
Mój J. zabrał mnie w miejsce gdzie byliśmy tylko my, szum wody,gwiazdy na niebie i księżyc który nas oświetlał
Nie wiem tak naprawdę gdzie to jest bo jak to mój J. jak zwykle miał oryginalny pomysł i oświadczył mi się praktycznie w nocy
Pracowałam do późna i przyjechał po mnie po czym zabrał mnie na wycieczkę
Nie wiem skąd wyczarował pierścionek
A pytania nie pamiętam do dziś czy było to "wyjdziesz za mnie?"
czy "czy zostaniesz moją żoną"
Nie wiem byłam w takim szoku czekałam ponad rok na ten moment i już powoli traciłam nadzieję
Dzisiaj jestem najszczęśliwszą Kobietą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Pią 20 Sie 2010, 17:03 Temat postu: |
|
|
Jeju arsandra brawa dla twojego narzeczonego. Jestem w szoku. Jedank widać że te chłopy nasze potrafią nieraz ładnie kombinować oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa. _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pią 20 Sie 2010, 19:23 Temat postu: |
|
|
| Agnes22 napisał: | Jeju arsandra brawa dla twojego narzeczonego. Jestem w szoku. Jedank widać że te chłopy nasze potrafią nieraz ładnie kombinować oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa. |
Wie, że lubię niespodzianki i zawsze bardzo się stara:) Nie mam co narzekac:) Dziękuję _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anuladg kandydat

|
Wysłany: Sob 21 Sie 2010, 14:21 Temat postu: |
|
|
Ja po prawie 4 i pół roku bycia razem i tak z roku minimum oczekiwania traciłam powoli nadzieje na cokolwiek z tych rzeczy;))
Więc nasze zaręczyny dla mnie były najcudowniejsze na świecie... moje urodziny... wieczór... mój narzeczony (wtedy jeszcze chłopak) proponuje spacer ja się zgodziłam szliśmy kawałek i znaleźliśmy się nad stawem w okolicy tam jest taka śliczna mała altanka nawiasem mówiąc dokładnie w tym miejscu 4 lata wcześniej przeżyłam coś niezwykłego siadamy na ławeczce patrzymy w gwiazdy w pewnym momencie Moje Kochanie wstaje klęka przede mną wyjmuje pierścionek i pyta czy zostanę jego żoną... ja wtedy się popłakałam bo naprawdę się nie spodziewałam tego... ale jestem bardzo szczęśliwa...
oczywiście odpowiedziałam że tak;)) _________________

Ostatnio zmieniony przez anuladg dnia Sob 21 Sie 2010, 15:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Sob 21 Sie 2010, 14:23 Temat postu: |
|
|
"coś niezwykłego" nono
Gratuluję zaręczyn  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anuladg kandydat

|
Wysłany: Sob 21 Sie 2010, 15:05 Temat postu: |
|
|
| Lusilla napisał: | "coś niezwykłego" nono
Gratuluję zaręczyn  |
dziękuje bardzo:)
Tak owszem "coś niezwykłego" ... właśnie w tym miejscu 4 lata wcześnie wyznaliśmy sobie miłość i tam (pamiętam tą noc dokładnie;) ) przeżyłam swój pierwszy raz...
i cieszę się ze mój skarb o tym pamiętał i właśnie w tym miejscu mi się oświadczył  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|